Proeflokaal

Het proeflokaal met zonnig terras nodigt uit om kennis te maken met de bijzondere bieren van de Texelse Bierbrouwerij en is op openingsdagen vrij toegankelijk. Tevens is het mogelijk om de Texels bieren op fles te kopen.

Aangenaam verpozen in het proeflokaal

Ons proeflokaal met zonnig terras nodigt uit om kennis te maken met de speciaalbieren van de Texelse Bierbrouwerij. De openingstijden/dagen kunnen per seizoen verschillen. Kijk onder het kopje "openingstijden" voor de meest actuele openingstijden/dagen en onder het kopje "online reserveren" voor de beschikbare rondleidingen die dag. 

Alle Texelse bieren op tap

Een lekker glas bier tijdens een welverdiende pauze op uw fietstocht over het eiland. Zet uw fiets neer achter de brouwerij en neemt u plaats. Binnen in het gezellige proeflokaal, of lekker buiten op het zonnige terras. Alle speciaalbieren van Texels worden er geschonken op de tap. Achter de brouwerij vindt u ook een mogelijkheid om te parkeren wanneer u met de auto komt.

Texels kopen voor thuis

Wilt u Texels bier kopen op fles? Ook daarvoor kun u in het proeflokaal terecht. Het complete pallet met alle elf Texelse bieren is hier verkrijgbaar. Voor de seizoensbieren geldt uiteraard: zo lang de voorraad strekt.

Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden van het proeflokaal

Houdt er rekening mee dat het jaarlijkse groot onderhoud van week 51 tot en met week 2 wordt gehouden en er dan dus geen productie plaatsvindt. Er zijn wel rondleidingen.

Direct een rondleiding reserveren? Dat kan.

button onlinereserveren out

Information in die Deutsche Sprache
http://texels.nl/downloads/TEXELS_Besuch-die-Brauerei.pdf

Information in English
http://texels.nl/downloads/TEXELS_Visit-the-Brewery.pdf