Account Manager Horeca Regio Noord-Nederland (Groningen - Friesland)

  Account Manager Horeca Regio Noord-Nederland (Groningen - Friesland)

  Momenteel is er in het salesteam van de Texelse Bierbrouwerij een vacature voor een:

  Account Manager Horeca

  Regio Noord-Nederland (Groningen - Friesland)

  Fulltime

  --

  WAT GA JE DOEN?

  Als Account Manager Horeca ben je, in jouw regio, het gezicht van de Texelse Bierbrouwerij. Je bezoekt drankengroothandels & horecazaken. Samen met de groothandels in de regio bouw je het volume van Texels uit bij zowel bestaande klanten als nieuwe klanten. De focus in deze rol ligt vooral op het acquireren van nieuwe klanten. Dit doe je volgens een accountplan welke je aan de hand van een aantal criteria opstelt. Hoe je dit plan vormgeeft hangt grotendeels af van jouw creativiteit en inventiviteit. Middels jouw ondernemerschap en marktkennis weet je klanten voor je te winnen. Je werkt vanuit huis maar hebt regelmatig contact met je collega’s en de Regional Sales Manager in salesmeetings (op Texel) en bila’s. Hoewel je primair verantwoordelijk bent voor het succes in je regio draag je ook bij aan een goede sfeer in het team waarbij je elkaar stimuleert, motiveert en uitdaagt om maximaal te presteren.

  --

  WIE BEN JIJ?

  Je bent een ambitieus, resultaatgericht, zelfstartend en energiek persoon die goed zelfstandig en gestructureerd kan werken, maar ook zeker een teamspeler is. Je bent meer een hunter dan een farmer en je hebt, bij voorkeur, al een horecanetwerk in de regio. Je hebt affiniteit met en interesse in alles wat met eten en drinken in zijn algemeenheid en speciaal bier in het bijzonder te maken heeft. Je legt makkelijk contact en bent in staat om duurzame relaties met nieuwe en bestaande klanten op te bouwen. Het is jouw uitdaging om in een groeiend bedrijf het verschil te kunnen maken en jezelf optimaal te ontwikkelen. Met jouw initiatiefrijke, creatieve, proactieve en enthousiaste werkhouding ben je voor je collega’s een waardevolle sparringpartner. Samen bereik je meer dan alleen. Je bent woonachtig in de gevraagde regio en fulltime beschikbaar.

  Daarnaast beschik je minimaal over:

  -> Een hbo werk- en denkniveau;

  -> Ruime ervaring in een commerciële buitendienstfunctie;

  -> Bekendheid met de horecabranche (bij voorkeur in de betreffende regio);

  -> Aantoonbare trainingen/ cursussen op het gebied van sales en bierkennis (is een pré);

  -> Een geldig rijbewijs B.

  --

  WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG?

  -> Werken bij een nationaal bekend biermerk;

  -> Ambitieuze organisatie met sterke groeipotentie;

  -> Een open en informele werkomgeving, waar Kernwaarden als Veiligheid, Trots, Samen, Vernieuwen en Verantwoordelijkheid voorop staan.

  -> Werken in een superleuk team van collega’s die trots zijn op hun bieren, hard werken en ook zeker genieten;

  -> Een uitdagende baan in een regio waar nog volop kansen liggen;

  -> Een werkgever die persoonlijke aandacht heeft voor de individuele medewerker en je de mogelijkheid biedt om zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen;

  -> Een arbeidsovereenkomst met een salaris tussen de € 3.200 en € 4.000,- bruto per maand exclusief bonus (afhankelijk van het instapniveau kennis en ervaring). Wij bieden de mogelijkheid om extra verlofdagen te kopen, hebben een goede pensioenregeling, een bonusstructuur, leaseauto, fietsregeling, maandelijks personeelsbier, bierkennistraining en verdere persoonlijke ontwikkeling;

  --

  INTERESSE?

  Ben jij die professional die zijn weg in de wereld van de horeca moeiteloos weet te vinden? Heb je plezier in sales en ben je een ster in het opzetten van (nieuwe) samenwerkingen? Dan zijn we op zoek naar jou, verras ons met jouw motivatie!

  Is er in jouw regio momenteel geen vacature en voldoe je aan de gestelde criteria? Stuur dan toch je cv dan nemen we je gegevens op in portefeuille zodra we je bij een vacature in jouw regio kunnen informeren.

  De werving en selectie voor deze functie wordt begeleid door een extern bureau. Stuur je cv en motivatie naar Middendorp recruitment & advies t.a.v. Annejet Middendorp via annejet@middendorprecruitment.nl. Met eventuele vragen kun je contact opnemen met Annejet via 06-29072705.