Bock

Texels Bock: Intens en gebalanceerd herfstbockbier

Intens en gebalanceerd herfstbockbier. Texels Bock is ongefilterd herfstbier en dankt zijn diepe robijnrode kleur en karamelachtige smaak aan 3 soorten cara-mout en geroosterd gerstemout. Een klein beetje gist onderin de fles zorgt voor een rijk en romig mondgevoel. (Alcohol 7,0%)

Wanneer de dagen korter worden en de bomen op het eiland kleuren naar rood en goud, dan verheugt zich iedere liefhebber: het is weer tijd voor Bock. Texels bockbier is al veelvuldig onderscheiden als het lekkerste en beste van Nederland. Ongefilterd herfstbier dat zijn dieperode kleur en karamelachtige smaak dankt aan 3 soorten Cara-mouten en geroosterd gerstemout. Een klein beetje gist onderin de fles zorgt voor een rijk en romig mondgevoel. Intense smaak gebalanceerd door langdurige rijping en een aangenaam 'bittertje' in de afdronk.

Texels Bock komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 8 graden Celsius.

Texels Bock, een prijswinnend herfstbier

Tijdens de verkiezing 'Lekkerste Bockbier van Nederland 2018' werd Texels Bock beloond met een eervolle tweede plaats. Dit is niet de eerste keer geweest, al eerder gooide Texels Bock hoge ogen tijdens de verkiezingen voor Lekkerste en beste Bockbier van Nederland.

ingrediënten

Water, gerstemout, suiker, hop en gist. 

geniet met bier

Texels Bock is heerlijk bij wild en stoofgerechten die net als het bier passen bij de herfst. 

formaten

Texels Bock is beschikbaar in 30 cl flesjes en 75 cl flessen.

bock 75cl