Bock

Texels Bock: Nederlands lekkerste bockbier komt van 'Overzee'

Bock van de Texelse Bierbrouwerij: herfstbockbier, veelvuldig onderscheiden als het lekkerste en beste van Nederland. (Alcohol 7,0%)

Wanneer de dagen korter worden en de bomen op het eiland kleuren naar rood en goud, dan verheugt zich iedere liefhebber: het is weer tijd voor Bock. Ons bockbier is al veelvuldig onderscheiden als het lekkerste en beste van Nederland. Ongefilterd herfstbier dat zijn diepe robijnrode kleur en karamelachtige smaak dankt aan geroosterd gerstemout. Een klein beetje gist onderin de fles zorgt voor een rijk en romig mondgevoel. We gunnen ons Bock bovendien langdurig de tijd om te rijpen in volkomen rust. Wat de smaak nog intenser maakt.

Texels Bock komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 8 graden Celsius.

Texels Bock, een prijswinnend herfstbier

Beer Challenge 2015

De jury-experts van de Dutch Beer Challenge bekroonden Texels Bock in maart 2015 met zilver in de categorie 'Bock/Dubbelbock'. In november 2015 was het hoogste podium voor Texels Bock: Goud tijdens de Brussel Beer Challenge.

Lekkerste Bockbier van Nederland

Tijdens de verkiezing 'Lekkerste Bockbier van Nederland 2015' werd Texels Bock beloond met een eervolle derde plaats. Al eerder gooide Texels Bock hoge ogen tijdens de verkiezingen voor Lekkerste en beste Bockbier van Nederland. Beste bockbier van Nederland in 2010 en 2011. Lekkerste bockbier van Nederland in 2009, 2011 en 2012.

Texels Bock is alleen in de herfst verkrijgbaar.

ingrediënten

Duinwater, gerstemout, hop, gist. Bevat gluten.

geniet met bier

Texels Bock is heerlijk bij wild en stoofgerechten die net als het bier passen bij de herfst. 
Denk ook aan een scheut Texels Bock door het pannenkoekenbeslag of door het beslag van de oliebollen.

formaten

Texels Bock is beschikbaar in 30 cl flesjes en een 75 cl fles.

bock 75cl