Overzee IPA

Texels Overzee IPA: Verfrissend, eigenzinnig en lekker Bitter!

Texels Overzee IPA is een verfrissende en lekker bittere IPA met een eigenzinnig Texels karakter. Heerlijk verfrissend met fruitige accenten van citrus en abrikoos. Lekker bitter door de toevoeging van extra hop, met een vleugje overzee door het gebruik van Amerikaanse hopsoorten als Cascade en Simcoe. Met Texels Overzee IPA geniet je nog meer van ieder ontspannend moment. (Alcohol 6,0%) 

Onze brouwers zijn er uitstekend in geslaagd om een IPA met een Texels karakter te brouwen. Blond, ongefilterd en extra hoppig. Texels Overzee IPA is van hoge gisting en verbindt Texel met overzeese gebieden zoals dat eeuwen geleden al gebeurde. Toen zeelieden bij Texel proviand insloegen en met hun imposante schepen het ruime sop kozen. Op weg naar een nieuw avontuur. Nog steeds is het overzeese vervoer belangrijk. Met de Texelse veerboten worden onze bieren dagelijks naar het vasteland verscheept. Texels Overzee IPA is verfrissend, eigenzinnig en lekker bitter. Een echt Texels speciaalbier dat smaakt naar meer.

Texels Overzee IPA smaakt het best bij een drinktemperatuur van 6 graden Celsius.

ingrediënten

Water, gerstemout, hop en gist.

Geniet met bier

Texels Overzee IPA is heerlijk op ieder ontspannend moment. Lekker als aperitief of in combinatie met Oosterse maaltijden, vleesgerechten, vette vis of met een pittig kaasplankje.