Stormbock

Texels Stormbock: rijk, intens en krachtig speciaalbier

Stormbock van de Texelse Bierbrouwerij is een gerstewijn van hoge gisting, een bier dat zich doorontwikkelt in de fles. Het heeft daarom geen uiterste houdbaarheidsdatum. (Alcohol 10%)

Als een wandeling dwars door weer en wind. Langs het strand waar donderend de ruige branding breekt. Door bos en duin, de weidse ongerepte natuur van ons eiland. Dat is Texels Stormbock. Een zogenaamde gerstenwijn waar onze brouwmeester al zijn inspiratie en vakmanschap op heeft losgelaten. Daaraan dankt het zijn rijke aroma en volle, moutachtige, evenwichtig zoete smaak. Die zich bovendien in de fles blijft doorontwikkelen, want Stormbock is het speciaalbier van Texels dat geen uiterste houdbaarheidsdatum kent. Precies: bewaarbier voor de échte liefhebber!

Stormbock van Texels komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 10 graden Celsius.

Ingrediënten 

Duinwater, gerstemout, hop, gist. Bevat gluten.

Geniet met bier

Texels Stormbock is het bier bij alle soorten kazen en diverse soorten chocola. Probeer zelf de combinatie van pure chocola met Texels Stormbock. Of drink Texels Stormbock na een goede maaltijd als dessertbier in het kleine sierlijke voetglaasje van Texels (15 cl).

formaten

Texels Stormbock is beschikbaar in 30 cl flesjes en een 75 cl fles.

stormbock 75cl