Proeflokaal

Het proeflokaal met zonnig terras nodigt uit om kennis te maken met de bijzondere bieren van de Texelse Bierbrouwerij en is op openingsdagen toegankelijk. Tevens is het mogelijk om de Texels bieren op fles te kopen in onze winkel. In verband met het coronavirus is het proeflokaal alleen toegankelijk voor gasten die vooraf  gereserveerd hebben voor een proeverij bij de brouwerij. Het terras is toegankelijk op basis van beschikbare plaatsen. 

Aangenaam genieten op ons terras

Ons zonnige terras nodigt uit om kennis te maken met de speciaalbieren van de Texelse Bierbrouwerij. Het terras is toegankelijk op basis van de beschikbare plaatsen. U kan zich bij de ingang van het terras melden. Onze medewerker die bij de ingang van het terras staat wijst u een plaats aan. U kunt dan een consumptie halen bij de bar buiten op het terras. Volg de aanwijzingen en markeringen op het terras. De openingstijden/dagen kunnen per seizoen verschillen. Klik hier voor de meest actuele openingstijden/dagen en klik hier voor de proeverijen die dag.

De Texelse bieren op tap

Een lekker glas bier tijdens een welverdiende pauze op uw fietstocht over het eiland. Zet uw fiets neer achter de brouwerij en meldt u zich aan bij de ingang van het terras. De meeste speciaalbieren van Texels worden er geschonken op de tap. Achter de brouwerij vindt u ook een mogelijkheid om te parkeren wanneer u met de auto komt.

Texels kopen voor thuis

Wilt u Texels bier kopen op fles? Ook daarvoor kun u bij de winkel terecht. Het complete pallet met alle Texelse bieren is in de winkel verkrijgbaar. Voor de seizoensbieren geldt uiteraard: zo lang de voorraad strekt. Volg de aanwijzingen op van onze medewerker aan het begin van het terras. Er zijn 2 personen tegelijk in de winkel toegestaan. Indien er twee personen in de winkel zijn wacht u voor de winkel.  Hier zijn markeringen aangegeven waardoor u 1.5 meter afstand dient te houden van uw voorganger. Ook hier is het alleen mogelijk om met de pin te betalen. Het is ook nog steeds mogelijk om Texels speciaalbier te bestellen en af te halen bij ons proeflokaal. Klik hier voor meer informatie. 

Honden

Uw goed verzorgde net opgevoede viervoeter is aangelijnd van harte welkom op het terras.

voorzorgsmaatregelen en aanpassingen omtrent het coronavirus

  • Wij hanteren de regels van het RIVM betreffende hygiëne in ons proeflokaal én op het terras. Er is desinfectiegel aanwezig bij de ingang van het terras en wij verwachten dat u uw handen desinfecteert bij binnenkomst.
  • Er is voldoende ruimte in het proeflokaal voor de aangepaste groepsgrootte van 15 personen. Geef elkaar ook die ruimte. Ook op het terras buiten!
  • Houd minimaal 1.5 meter afstand van elkaar.
  • Was regelmatig uw handen.
  • Bij klachten zoals koorts, hoesten of verkoudheid vragen wij u thuis te blijven. Indien u toch naar het terras komt met verkoudheidsklachten zijn wij genoodzaakt u de toegang te ontzeggen. 
  • Het is alleen mogelijk om met de pin te betalen. 

Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden van het proeflokaal 


 Texels bier en andere producten van het eiland

Ons proeflokaal heeft een zonnig terras en is op openingsdagen toegankelijk, indien er plaatsen beschikbaar zijn. De speciaalbieren van Texels worden zoveel mogelijk van de tap geschonken of zijn verkrijgbaar op fles. Ook kunt u er diverse andere Texelse producten kopen. Het proeflokaal is bovendien het startpunt van de proeverij bij de brouwerij. U kan alleen mee als u vooraf gereserveerd heeft. 

Kijk voor meer informatie bij Proeverij bij brouwerij of klik hieronder voor het direct reserveren van een proeverij bij de brouwerij.

 but proeverijbrouwerij

 Klicken Sie hier für Information in die Deutsche Sprache

 Click here for more information in English.