Proeflokaal

In verband met het coronavirus is het proeflokaal alleen toegankelijk voor gasten die vooraf  gereserveerd hebben voor een bezoek aan de brouwerij. Tevens is het mogelijk om de Texels bieren op fles te kopen in onze winkel (voor de winkel hoeft u niet te reserveren). 

Bezoek de Brouwerij

De openingstijden verschillen per seizoen. Klik hier voor de meest actuele openingstijden en klik hier om uw Bezoek aan de Brouwerij te reserveren.

Texels kopen voor thuis

Wilt u Texels bier kopen op fles? Daarvoor kun u bij de winkel terecht. Het complete assortiment met alle Texelse bieren is in de winkel verkrijgbaar. Voor de seizoensbieren geldt uiteraard: zo lang de voorraad strekt. Volg de aanwijzingen op van onze medewerkers. Er zijn 4 personen tegelijk in de winkel toegestaan. Indien er vier personen in de winkel zijn wacht u voor de winkel.  Hier zijn markeringen aangegeven waardoor u 1.5 meter afstand dient te houden van uw voorganger. Ook hier vragen wij u om met de pin te betalen. Het is ook nog steeds mogelijk om Texels speciaalbier te bestellen en af te halen bij ons proeflokaal. Klik hier voor meer informatie. 

voorzorgsmaatregelen en aanpassingen omtrent het coronavirus

  • Wij hanteren de regels van het RIVM betreffende hygiëne in ons proeflokaal en winkel. Er is desinfectiegel aanwezig bij de ingang  en wij verwachten dat u uw handen desinfecteert bij binnenkomst.
  • Het dragen van een mondkapjes is verplicht in ons proeflokaal en onze winkel.
  • Er is voldoende ruimte in het proeflokaal voor de aangepaste groepsgrootte van 15 personen. Geef elkaar ook die ruimte. 
  • Houd minimaal 1.5 meter afstand van elkaar.
  • Was regelmatig uw handen.
  • Bij klachten zoals koorts, hoesten of verkoudheid vragen wij u thuis te blijven. Indien u toch naar het terras komt met verkoudheidsklachten zijn wij genoodzaakt u de toegang te ontzeggen. 
  • Het is alleen mogelijk om met de pin te betalen. 

Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden van het proeflokaal 


 Texels bier en andere producten van het eiland

Het proeflokaal is het startpunt van het bezoek aan de brouwerij. U kunt alleen mee als u vooraf gereserveerd heeft. 

Kijk voor meer informatie bij Bezoek de Brouwerij of klik hieronder voor het direct reserveren van een bezoek bij de brouwerij.

button bezoekbrouwerij

Klicken Sie hier für Information in die Deutsche Sprache

 Click here for more information in English.