Proeflokaal & Rondleidingen

Proeflokaal & Rondleidingen
Het is alleen online mogelijk om een proeverij te reserveren. Voor overige vragen (0222) 313229
E-mail: proeflokaal@texels.nl 

U kunt het proeflokaal van de Texelse bierbrouwerij bezoeken dinsdag tot en met zaterdag van 10.30 tot 18.00 uur, met uitzondering van feestdagen en aangepaste openingsdagen in het laagseizoen. 


 Dagen Proeflokaal open (wijzigingen voorbehouden):

Januari & februari - Woensdag & Zaterdag

Maart - Dinsdag, Woensdag, Donderdag & Zaterdag

April t/m oktober - Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag & Zaterdag

November & december - Dinsdag, Woensdag, Donderdag & Zaterdag 

 * Tijdens de Texelse vakanties zijn wij over het algemeen 5 dagen per week geopend.

* Tijdens de rondleidingen doordeweeks is de brouwerij niet altijd in werking. Op zaterdag zijn er wel rondleidingen, maar wordt er niet gebrouwen. 

* Officiële feestdagen zijn wij gesloten.


Ons proeflokaal is weer geopend. Wij bieden een proeverij bij de brouwerij aan. Klik hier voor meer informatie, alleen mogelijk door vooraf via de website te reserveren. Ons terras is ook toegankelijk op basis van de beschikbare plaatsen. 

De winkel van het proeflokaal bij de Texelse Bierbrouwerij is ook weer geopend van 10:30 uur tot 18:00 uur. Het is nog steeds mogelijk om bier online bestellen en af te halen binnen de openingstijden. Als u uw naam, uw bestelling en het gewenste afhaalmoment mailt naar  proeflokaal@texels.nl, zorgen wij dat deze klaar staat.

Unser Verkostungsraum ist wieder geöffnet. Wir bieten ein neues Konzept an, eine Verkostung in der Brauerei. Klicken Sie Hier um weitere Informationen zu erhalten. Eine Buchung is nur Im Voraus über die Website möglich. Unsere Terrasse ist auch zugänglich basierend auf die vergügbaren Plätzen. 

Die Geschäft in der Texelse Bierbrauerei ist von 10:30 bis 18:00 Uhr geöffnet. Sie können auch Ihr Bier noch online bestellen und während der Öffnungszeiten abholen.  Wenn Sie Ihren Namen, Ihre Bestellung und die Rechte Abholzeit an proeflokaal@texels.nl melden,  sorgen  wir dafür, dass Ihre Bestellung fertig ist. 

 Klicken Sie hier für Information in die Deutsche Sprache

 Click here for more information in English.