Online Texels Speciaalbier- proeverij met Hans Glandorf

rESERVEREN IS NIET MEER MOGELIJK, DE ONLINE sPECIAALBIER PROEVERIJ IS Vol GEBOEKT! 

 

De krant 4x gelezen, Netflix en Videoland uitgespeeld en is de gespreksstof met je partner inmiddels volledig op? Na een aantal dagen in quarantaine vonden wij het wel tijd voor een beetje ontspanning. 

Daarom bieden wij een online Texels Speciaalbierproeverij aan met onze ambassadeur van de Texelse Bierbrouwerij Hans Glandorf! Voor €18,50 kan je op onze website voor zondagmiddag 5 april om 17:00 uur een Texels Speciaalbierproeverij boeken voor 2 personen. Tijdens deze proeverij zal Hans je de fijne kneepjes van het bierproeven leren. Tot 31 maart kan de proeverij geboekt worden en zal het pakket opgestuurd worden, dus wacht niet te lang!

 Wacht niet te lang en boek een Texels Speciaalbierproeverij voor  5 april en reken deze vervolgens af met iDEAL. Je krijgt dan 4 flesjes Texels speciaalbier , 2 proefglazen en 2 boekjes Texels proeven opgestuurd. De Tesselaars mogen hun pakket op woensdag 1 april of zaterdag 4 april tussen 12:00 en 14:00 uur ophalen bij het proeflokaal van de Texelse Bierbrouwerij en krijgen een extraatje in hun pakket ter compensatie van de niet gemaakte verzendkosten!

Hans vertelt je de ins- en outs van onze Texels speciaalbieren via een live streaming op ons Youtubekanaal. Op donderdag 2 april krijg je een mail hoe je bij dit youtube kanaal kan komen. Natuurlijk is de uitzending na afloop van de live streaming ook terug te vinden op ons Youtube kanaal. Zo kan iedereen even met zijn gedachten naar ons mooie eiland Texel gaan, tijdens het proeven van onze heerlijke Texels speciaalbieren.

reserveren is niet meer mogelijk, de online speciaalbier proeverij is vol geboekt!