Online Texels Speciaalbierproeverij

Het is zover! Na het succes van de online Texels Speciaalbierproeverij in het voorjaar is het nu in het najaar ook weer tijd voor wat ontspanning in huis. De Texelse Bierbrouwerij gaat weer live tijdens een online Texels Speciaalbierproeverij met speciaalbieren voor het najaar. Wij hopen dat jullie allemaal weer mee doen!  Bestel je pakket op tijd via de website. Zet de Texels speciaalbieren 22 november koud, steek de kachel aan en geniet van het verhaal en de smaak van onze Texels Speciaalbieren.

Wij bieden jullie een nieuwe online Texels Speciaalbierproeverij aan met onze ambassadeur van de Texelse Bierbrouwerij Hans Glandorf! Voor €19,95 kan je op onze website voor zondagmiddag 22 november om 17:00 uur een Texels Speciaalbierproeverij boeken voor 2 personen. Tijdens deze proeverij zal Hans je de fijne kneepjes van het bierproeven leren en uitleg geven over onze Texels Tripel, Texels Bock, Texels Noorderwiend en Texels Stormbock. Tot 16 november kan de proeverij geboekt worden en zal het pakket opgestuurd worden, dus wacht niet te lang!

button onlineproeverij v1

Boek een Texels Speciaalbierproeverij voor 16 november en reken deze vervolgens af met iDEAL. Je krijgt dan 4 flesjes Texels speciaalbier , 2 proefglazen en 2 boekjes Texels proeven opgestuurd. De Tesselaars mogen hun pakket op dinsdag 17 november, woensdag 18 november, donderdag 19 november of zaterdag 21 november tussen 10:30 uur en 17:30 uur ophalen bij het proeflokaal van de Texelse Bierbrouwerij en krijgen een extraatje in hun pakket ter compensatie van de niet gemaakte verzendkosten!

Hans vertelt je de ins- en outs van onze Texels speciaalbieren via een live streaming op ons Youtubekanaal. Op donderdag 19 november krijg je een mail hoe je bij dit youtube kanaal kan komen. Natuurlijk is de uitzending na afloop van de live streaming ook terug te vinden op ons Youtube kanaal. Zo kan iedereen even met zijn gedachten naar ons mooie eiland Texel gaan, tijdens het proeven van onze heerlijke Texels speciaalbieren.

Zin in wat ontspanning? Schrijf je dan in! En doe mee met onze online Texels Speciaalbier proeverij. Tot 16 november kan de proeverij geboekt worden en zal het pakket opgestuurd worden dus wacht niet te lang!

button onlineproeverij v1

  

 

Eerste online Texels Speciaalbierproeverij

Deze online Texels Speciaalbierproeverij is met de volgende speciaalbieren; Texels Blond, Texels Skuumkoppe, Texels Springtij en Texels Tripel. De video kun je hieronder bekijken.

Het boekje Texels Proeven kun je hier downloaden! Proost!

Tweede online texels speciaalbierproeverij met de primeur van het nieuwe Texels speciaalbier Texels Skiller Wit

Deze online Texels Speciaalbierproeverij is met de volgende speciaalbieren; Texels Seumerfeugel, Texels Vuurbaak, Texels Skiller Wit en Texels Dubbel. De video kun je hieronder bekijken.