Vaderdag actie met exclusieve virtuele tour door de brouwerij

Bij aankoop van twee flessen 75 CL Texels Skuumkoppe via onze website krijg je een virtuele rondleiding op zondag 21 juni door de Texelse Bierbrouwerij cadeau! Heb jij al een vaderdag cadeau gekocht?! Profiteer van onze mooie actie.

Let op: Hierin worden geen specifieke bieren behandeld of geproefd als bij de vorige proeverij, maar u krijgt wel een virtuele rondleiding door de brouwerij en informatie over de brouwerij.

Voor €18,50 kan je op onze website voor zondagmiddag 21 juni om 17:00 uur voor je vader een pakket reserveren met twee flessen 75 CL Texels Skuumkoppe en een virtuele rondleiding door de Brouwerij! Tot 16 juni kan je een bestelling plaatsen en zal het pakket opgestuurd worden. 

Wacht niet te lang en bestel twee flessen 75 CL Texels Skuumkoppe incl. een virtuele rondleiding door de brouwerij en reken deze vervolgens af met iDEAL. De Tesselaars mogen hun pakket ophalen tussen woensdag 9 juni en woensdag 17 juni tijdens de openingstijden van het proeflokaal. Klik hier voor de openingstijden. Zij krijgen een extraatje in hun pakket ter compensatie van de niet gemaakte verzendkosten!

Onze gids neemt u mee in de wereld van de Texelse Bierbrouwerij. U krijgt informatie over de geschiedenis van het bedrijf, het assortiment van Texels en hoe ons bier gemaakt wordt. De gids laat de bottelarij, het brouwhuis waar onze rood glanzende koperen ketels staan,  de vergistingsruimte en de lagerruimte zien, waar ons bier rijpt en zijn smaak ontwikkelt.

Op woensdag 17 juni krijg je een mail hoe je bij de uitzending kan komen. Deze uitzending is later niet terug te zien. Heb je op donderdag 18 juni nog geen mail gehad, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via het e-mailadres proeflokaal@texels.nl  

De pakketten worden tussen dinsdag 9 juni en woensdag 17 juni verstuurd. 

Doe jij mee? Bestel dan nu je pakket!

button vaderdag

 

Eerste online Texels Speciaalbierproeverij

Deze online Texels Speciaalbierproeverij is met de volgende speciaalbieren; Texels Blond, Texels Skuumkoppe, Texels Springtij en Texels Tripel. De video kun je hieronder bekijken.

Het boekje Texels Proeven kun je hier downloaden! Proost!

Tweede online texels speciaalbierproeverij met de primeur van het nieuwe Texels speciaalbier Texels Skiller Wit

Deze online Texels Speciaalbierproeverij is met de volgende speciaalbieren; Texels Seumerfeugel, Texels Vuurbaak, Texels Skiller Wit en Texels Dubbel. De video kun je hieronder bekijken.

button vaderdag