Activiteiten Texels Proeflokaal de Zwaan

  Elke zaterdag een bierige activiteit

  Elke zaterdagmiddag organiseert het Texels Proeflokaal een gezellige activiteit rondom het bier. Zo zijn er proeverijen met Texelse producten, masterclasses, workshops en is er regelmatig live muziek van Texelse bands.

   Activiteitenkalender

   Zaterdag 6 mei Live muziek Salty strings (toegang gratis)

   Laat je verrassen door de unieke bluegrass-sound van deze Texelse band en laat je meevoeren op de zilte klanken die recht uit het hart van de eilanders komen. Deze klanken passen perfect bij de smaak van ons bier en zullen je zeker niet teleurstellen.

   Zaterdag 13 mei Week van het Nederlands bier: Live muziek Bluesselect (toegang gratis)

   De week van het Nederlands bier omlijsten wij met Live muziek! Maak kennis met Bluesselect, dé Texelse band die de blues nieuw leven inblaast! Met hun unieke interpretatie van de bluesmuziek weten deze getalenteerde muzikanten het publiek te vermaken en altijd de juiste snaar te raken.

   Zaterdag 20 mei Live muziek - Uitmarkt (toegang gratis)

   Kom naar de Groeneplaats tijdens de uitmarkt en ontdek de culturele schatten van Texel! Ons proeflokaal sluit zich aan bij dit geweldige evenement en biedt bezoekers de kans om te genieten van een scala aan geweldige muziek, waaronder zangeres Emily Hill. Velen beschrijven haar als een 'diamantje' van de bluesmuziek.

   Vrijdag 26 t/m zondag 28 mei Heino’s Biergarten (toegang gratis)

   Natuurlijk zijn wij aanwezig in het park tijdens het Heino's Biergarten festival en presenteren wij hier ons gloednieuwe bier. Mis deze kans niet om ons nieuwe brouwsel te proeven! Ons proeflokaal is op zaterdag gewoon geopend en biedt de mogelijkheid om te genieten van een Texelse Proeverij of kom gezellig langs voor een lekker biertje aan de bar