Terras & Winkel

  Kom genieten op ons terras!

  Geen Texels Beleving geboekt maar wel zin om even langs te komen? Ons terras en de winkel zijn geopend en u bent van harte welkom om langs te komen. Geniet van een Texels Skuumkoppe van de tap, één van onze andere bieren of een heerlijk proefplankje.

  De openingstijden van het terras en de winkel in het seizoen zijn: Dinsdag t/m vrijdag van 10.30 tot 18.00 uur. Zaterdag van 10:30 tot 19:30 uur.

  Alles van Texels in onze eigen winkel!

  Aan het genieten van je bezoek aan Texel? En ook genoten van Texels bier?

  In onze winkel vind je alles om mee te nemen naar huis, camping, hotel, chalet, waar je maar wil. Onze winkel vind je bij onze brouwerij. Naast genieten van een Texels beleving of een biertje op het terras, kan je jezelf helemaal uitleven in onze winkel.

  Je vindt in de winkel al onze bieren in 30cl, meerdere 75cl flessen, speciale geschenkverpakkingen, glazen, Texels kleding of Texels merchandise. Ga jij straks naar huis met één van onze Texels openers, een trui of toch een 75cl Texels Skuumkoppe?!

  De openingstijden van het terras en de winkel in het seizoen zijn: Dinsdag t/m vrijdag van 10.30 tot 18.00 uur Zaterdag van 10:30 tot 19:30 uur.

   Ontdek onze webshop!

   Niet in de gelegenheid om langs te komen en alles in onze winkel te bekijken? Wij bieden een selectie van onze merchandise ook online aan.

   Een greep uit onze webshop

   • Bekijk product

    Heerlijk warm wegkruipen onder een Texels dekentje? Dat kan met deze leuke fleecedeken met zachte sherpavoering en het Texels logo erin geborduurd.

   • Bekijk product

    Water is pas lekker als het door Brouwerij Texels is geweest. Dat wil jij toch ook aan de muur hebben hangen?

   • Bekijk product

    Geniet thuis van een Texelse proeverij of verras iemand met een cadeau! Laat je begeleiden door het proefformulier en ontdek samen vijf verschillende bieren.