Texels proeverij

  Hoe ziet een Texels proeverij eruit?

  Natuurlijk wil je ons bier proeven! Dat is het belangrijkste ingrediënt van de Texels proeverij: dat we jou laten kennismaken met onze bieren. Die smaken nog beter als je meer weet over de achtergrond van onze brouwerij en het brouwproces.

  Onze bierelaar neemt je mee in de wereld van Texels bier. Welke ingrediënten gebruiken we, hoe ziet het brouwproces eruit en in welke ketels worden onze bieren gebrouwen? Dat en nog meer leuke weetjes krijg je te horen, onder het genot van een vers getapt Texels biertje. Onze bierelaars doen hun naam eer aan: echte Texelaars die alles weten over Texels bier. Vraag ze dus gerust wat je over ons bier wilt weten!

  Let op: in verband met de verbouwing van het proeflokaal bij de brouwerij is de Texels proeverij in onze pop-up locatie in hartje Den Burg: Texels Proeflokaal De Zwaan, Zwaanstraat 6a in Den Burg.

  Boek jouw Texels Proeverij

  We ontmoeten je graag in ons pop-up Texels Proeflokaal De Zwaan in Den Burg. Je tickets boek je vooraf (€ 10,00 per persoon). Geef bij de boeking aan wanneer je wilt komen en met hoeveel personen. Na je online-boeking ontvang je de tickets in je mailbox. Wil je 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn? Dan kunnen we op tijd beginnen en hoef je niks te missen. Deelname is alleen mogelijk vanaf 18 jaar. Neem gerust je hond mee naar het proeflokaal.

  Goed om te weten: het verhaal van onze bierelaars is alleen in het Nederlands. Kom je snel langs?

  Plan je route

  • Texelse Bierbrouwerij

   Adres: Schilderweg 214 b, 1792 CK Oudeschild, Texel, Netherlands

   Telefoon: (0222) 313 229

   Kamer van Koophandel: 37112526

   PLAN JE ROUTE HIER >>

  • Pop up Texels proeflokaal de Zwaan

   Adres: Zwaanstraat 6a, 1791 CM Den Burg

   Tel.: (0222) 313 229

   Email: proeflokaal@texels.nl

   PLAN JE ROUTE HIER >>

  Maps Texels