Het leukste bierwinkeltje van Texel

  Onze brouwerij winkel

  Nog even wat Texels bier halen voor thuis? Ook als je onze speciaalbieren wilt kopen op fles kun je bij onze winkel terecht.

  In de winkel bij onze brouwerij vind je al onze speciaalbieren in 30 cl en een aantal soorten ook in een deelfles van 75 cl. Gezellig voor in je vakantieverblijf of lekker voor thuis. En natuurlijk zijn onze bieren ook te verkrijgen in stoere geschenkverpakkingen, zodat het thuisfront ook kan meegenieten. Een leuk cadeau voor de buren die de planten hebben verzorgd of je vrienden die op de kat hebben gepast.

  In de brouwerijwinkel kun je ook terecht voor glazen, kleding en originele merchandise van Texels. Neem alvast een kijkje in het assortiment op onze webshop.

  Openingstijden en locatie

  • Texelse Bierbrouwerij & Winkel

   Adres: Schilderweg 214 b, 1792 CK Oudeschild, Texel, Netherlands

   Telefoon: (0222) 320 325

   PLAN JE ROUTE HIER >>

  Een greep uit onze webshop

  • Texels klok

   texels-5-in-de-klok-excl-batterij Ben jij ook van slag dat de zomertijd is ingegaan? Weet altijd hoe laat het is met de Texels klok.

  • Texels Opener

   texels-opener-met-geluid Altijd al een opener met een typisch Texels geluid willen hebben? Bij ons in de webshop verkrijgbaar!

  • Texels Mixdoos

   doos-mix-12-flesjes Kan je kunnen kiezen uit onze 12 bieren? Bestel dan nu de Texels mixdoos! Al onze bieren worden bij je thuisbezorgd.