Texels Blond

Licht blond bier met een vleugje zeevenkel. Dat geeft dit bier een aromatisch, zacht kruidig accent (alcohol 5,0%).

Blond bier met Zeevenkel

Texels Blond is een heerlijk blond bier met een typisch Texelse twist dankzij de pure ingrediƫnten en het vleugje zeevenkel dat we hebben toegevoegd. Dat geeft dit bier een aromatisch, zacht kruidig accent. Nee, Texels Blond laat zich niet vergelijken met andere blond bieren. Dit is een blond bier van een andere orde. Texels Blond heeft een toegankelijk alcoholgehalte van 5%, fijn tijdens een moment van ontspanning.

Texels Blond komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 6 graden Celsius.

  Lekker bij

  Texels Blond bier combineert goed met vette vis. Daarnaast is het ook lekker met bijvoorbeeld gerookte makreel, gevogelte en jonge en romige kazen.

   Bestel Texels Blond direct

   Texels Blond speciaal bier direct online bestellen of weten waar je Texels Blond nog meer kunt kopen?

   Laat je inspireren

   • Rondje Texels bier

    Onze brouwmeester helpt je graag op weg in een van onze online bierproeverijen. Het Rondje Texels bier bestaat uit een selectie van vijf van onze speciaalbieren met glas, lekker voor jouzelf of leuk als cadeau.

   • Texels Goudkoppe

    Op zoek naar een hoppig blond speciaal bier uit onze brouwerij? Dan is Texels Goudkoppe het proberen waard. Een licht bitter speciaal bier met 6% alcohol.

   • Texels Skuumkoppe

    Ben jij op zoek naar een ander biertje van de Texelse brouwerij? Dan is Texels Skuumkoppe misschien iets voor jou. Dit donker tarwe speciaalbier heeft een volle smaak door de diversiteit aan moutsoorten en de karakteristieke bovengisting.