Texels Skiller Wit

Vol en romig van smaak met een hint van citrus en kruiden. Een zalige frisse dorstlesser op warme dagen (alcohol 5,0%).

Fris & Kruidig Witbier

Texels Skiller Wit is een witbier gebrouwen van natuurlijke ingrediënten. Door zijn volle smaak en hints van citrus en kruiden is dit speciaalbier een zalige dorstlesser, op ieder moment en in ieder seizoen. Skiller Wit is vernoemd naar het vissersdorp Oudeschild, de plaats waar onze brouwerij is gevestigd. Texels Skiller Wit fris, kruidig en stralend als het eiland zelf.

Texels Skiller Wit komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 6 graden Celsius.

  Lekker bij

  Texels Skiller Wit combineert zeer goed met de volgende gerechten/producten:

  • Mineola Tagliatelle

  • Cracker met vers gerookte Paling

  • Paella met zeevruchten.

  Bestel Texels Skiller Wit direct

  Texels Skiller Wit speciaal bier direct online bestellen of weten waar je Texels Skiller Wit nog meer kunt kopen?

  Laat je inspireren

  • Texels Skuumkoppe

   Ontdek de unieke smaak van onze geliefde Texels Skuumkoppe! Populair op het eiland maar ook zeker aan de overkant; dit bovengistende tarwebier heeft een volle smaak met hints van Karamel en Abrikoos, en is perfect voor ieder seizoen!

  • Texels Zeebries Blond

   Laat je verrassen door onze verfrissende Texels Zeebries Blond! Dit eigenzinnige blond bier heeft een Texelse twist dankzij een vleugje zeevenkel waardoor het een kruidig accent heeft. Met haar 5,0% alcohol en aromatische smaak is het een ware smaaksensatie!

  • Texels Tuunwal Tripel

   Een ongefilterd, stevig blond bier en gebrouwen volgens de traditie van Belgische Abdijbieren. De Texels Tuunwal Tripel bevat 8,5% alcohol en is met haar kenmerkende zoetheid en uitgesproken hopbitterheid zorgen voor een smaakbeleving die je niet snel zult vergeten!