Texels Vuurbaak

Vol rood, lekker moutig, een fruitige zacht bittere afdronk en met tonen van amandel en karamel (alcohol 5,5%).

Irish Red Ale

Texels Vuurbaak is gebrouwen in de stijl van de Ierse Red Ale, met geroosterde gerst. Vol rood, lekker moutig, een fruitige zacht bittere afdronk en met tonen van amandel en karamel. Dat is Texels Vuurbaak, vernoemd naar onze vuurtoren. Al ruim 150 jaar een baken in de nacht en een oriëntatiepunt overdag.

Texels Vuurbaak komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 6 graden Celsius.

  In de prijzen

  Tijdens de ‘Dutch Beer Challenge 2019’ werd Texels Vuurbaak beloond met een eervolle derde plaats.

  Lekker bij

  Texels Vuurbaak combineert goed met amandelen met rooksmaak en gedroogde lamsworst.

   Bestel Texels Vuurbaak direct

   Wil je weten waar je Texels Vuurbaak kunt kopen?

   Laat je inspireren

   • Rondje Texels

    Onze brouwmeester helpt je graag op weg in een van onze online bierproeverijen. Het Rondje Texels bier bestaat uit een selectie van vijf van onze speciaalbieren met glas, lekker voor jouzelf of leuk als cadeau.

   • Texels Tripel

    Een stevig krachtig blond bier, de Tripel van de Texelse brouwerij. Het bier is gebrouwen volgens de traditie van Belgische abdijbieren. Het is een robuust speciaal bier met een kenmerkend zoetje en uitgesproken hopbitterheid. De Texels Tripel bevat 8,5% alcohol.

   • Texels Dubbel

    Ben je fan van donker speciaal bier? De Texels Dubbel heeft zijn robijnrode gloed en volle smaak te danken aan het geroosterde gerstemout. Dit geroosterde mout zorgt tevens voor een fluweelzoete afdronk. Texels Dubbel bevat 6,4% alcohol.