Texels Skuumkoppe

Tarwebier met een volle smaak. Hints van karamel en abrikoos en heeft een romige, licht zoete afdronk. De trots van Texels (alcohol 6,0%).

Karaktervol donker tarwebier

Texels Skuumkoppe is een bovengistend donker tarwebier, gebrouwen van natuurlijke ingrediënten. Dit speciaalbier dat zijn naam ontleent aan de witte koppen op de golven van de zee, is vol van smaak met hints van karamel en abrikoos en heeft een romige, licht zoete afdronk. Texels Skuumkoppe is een bier dat bij ieder seizoen past. Een bier puur, robuust en recht door zee, net als Texel zelf.

Texels Skuumkoppe komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 6 graden Celsius.

  In de prijzen

  In de ‘European Beer Challenge 2022’ heeft Texels Skuumkoppe zich wederom bewezen. Tijdens deze challenge heeft Texels Skuumkoppe een gouden medaille gehaald.

  Lekker bij

  Het beste geniet je van dit bier met je dierbaren dichtbij je. Daarnaast combineert Texels Skuumkoppe zeer goed met de volgende gerechten/producten:

  • Abrikozen-peer vlaai

  • Appeltaart

  • Tosti banaan / chocolade of hagelslag

  • Texels stooflamspot

  Bestel Texels Skuumkoppe direct

  Texels Skuumkoppe speciaal bier direct online bestellen of weten waar je Texels Skuumkoppe nog meer kunt kopen?

  Nieuw! Texels Skuumkoppe, nu ook in blik

  Onze trots, Texels Skuumkoppe, is nu ook verkrijgbaar in blik! Ideaal om mee te nemen naar het strand, barbecue of tijdens je wandeling! Je vindt Texels Skuumkoppe in blik bij jouw lokale horeca, slijter en supermarkt.

  Laat je inspireren

  • Texels Skuumkoppe 0.0

   Op zoek naar een verfrissend Texels speciaalbier zónder alcohol? Probeer dan onze nieuwste aanwinst: Texels Skuumkoppe 0.0! Dit tarwebier heeft dezelfde volle smaak als de originele Skuumkoppe, met hints van karamel en abrikoos en een romige afdronk, maar dan zonder alcohol!

  • Texels Zeebries Blond

   Laat je verrassen door onze verfrissende Texels Zeebries Blond! Dit eigenzinnige blond bier heeft een Texelse twist dankzij een vleugje zeevenkel waardoor het een kruidig accent heeft. Met haar 5,0% alcohol en aromatische smaak is het een ware smaaksensatie!

  • Texels Tuunwal Tripel

   Een ongefilterd, stevig blond bier en gebrouwen volgens de traditie van Belgische Abdijbieren. De Texels Tuunwal Tripel bevat 8,5% alcohol en is met haar kenmerkende zoetheid en uitgesproken hopbitterheid zorgen voor een smaakbeleving die je niet snel zult vergeten!