Texels Geheim (KNRM editie)

Een stralend fris blond bier (alcohol 4,5%).

Brouwmeester Tom van der Veen raakt geïnspireerd door alles wat hij ziet, proeft en hoort op het eiland. De zilte zee van Texel heeft hem geïnspireerd. Door de toevoeging van zeezout, in combinatie met koriander en curaçaoschil krijgt het bier een kruidig en fris accent. Deze Summer Pale Ale is het perfecte bier voor de zomerse dagen en bevat slechts 4,5% alcohol.

Ontdek het Texels Geheim Intro

Op Texel brouwen we elke maand een nieuw héél speciaal bier. Het heet Texels Geheim. Een geheim proefbier waarmee met bijzondere ingrediënten nieuwe smaakcombinaties gemaakt wordt. En na een deskundige voorselectie van onze brouwers, kun jij 't proeven!

In ons proeflokaal wordt een exclusieve oplage aangeboden. Bij sommige batches zijn jullie reacties zo overweldigend enthousiast, dat we het bier in een grotere oplage brouwen! Dan bieden we het ook te koop aan in de winkel van het proeflokaal en in onze eigen webshop.

Wij zijn heel benieuwd naar jullie reactie op ons Texels Geheim. Bestel hem online kom langs in ons proeflokaal!

Ontdek het Texels Geheim #3

Een bijzondere samenwerking tussen Evert, de buurman van de brouwerij van Texelse Branding en onze brouwmeester Tom heeft geleid tot Texels Geheim Nummer 3. Hoewel het geheime ingrediënt een donker bier doet vermoeden is het juist een frisse amberkleurige IPA geworden met zachte tonen van het lievelingsdrankje van Evert.

Texels Geheim Nummer 3 is te proeven in ons Proeflokaal. Blijf daarnaast op de hoogte van onze andere Texels Geheimen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief

Ontdek het Texels Geheim #2

Dit bier heeft een ondeugend karakter, net als onze brouwers zelf. Ze hebben weer in het diepste geheim gewerkt aan een prachtig recept voor een bierstijl die nog niet in ons assortiment te vinden is. Dit donkere, zwarte bier barst van smaak, met een overvloed aan gebrande mouten, en dat alles met een bescheiden alcoholpercentage van slechts 4,8%.

Ontdek het Texels Geheim #1

Voor de beste wensen is het nooit te laat! Daarom nodigen we je graag uit om samen te proosten op ons nieuwe mysterieuze brouwsel: Texels Geheim Nummer 1.

We trappen het nieuwe jaar knallend af met deze unieke variant van een tripel. De gistsoort die normaal gesproken gebruikt wordt voor bubbelwijnen, hebben wij gebruikt voor dit bijzondere bier.