Ontdek het Texels Geheim Intro

Op Texel brouwen we elke maand een nieuw héél speciaal bier. Het heet Texels Geheim. Een geheim proefbier waarmee met bijzondere ingrediënten nieuwe smaakcombinaties gemaakt wordt. En na een deskundige voorselectie van onze brouwers, kun jij 't proeven!

In ons proeflokaal wordt een exclusieve oplage aangeboden. Bij sommige batches zijn jullie reacties zo overweldigend enthousiast, dat we het bier in een grotere oplage brouwen! Dan bieden we het ook te koop aan in de winkel van het proeflokaal en in onze eigen webshop.

Wij zijn heel benieuwd naar jullie reactie op ons Texels Geheim. Bestel hem online kom langs in ons proeflokaal!

Ontdek Texels Geheim #5

Onze brouwers kunnen niet kiezen welk bier zij het lekkerst vinden, dus waarom geen combinatie maken? Texels Geheim Nr. 5 is een kruising tussen twee Texels Speciaalbieren, dat met een flinke scheut passie is gebrouwen. Welke bieren dat zijn? Dat zal je zelf moeten ontdekken! Het is een heerlijk fris en fruitige (net als onze brouwers) IPA geworden van 6,5%, dat het heel goed doet lekker buiten in de zon.

Texels Geheim Nummer 5 is te proeven in ons Proeflokaal. Blijf daarnaast op de hoogte van onze andere Texels Geheimen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief: https://www.texels.nl/nieuwsbrief.

  Ontdek het Texels Geheim #4

  Ons geliefde bier uit 2019 hebben we eenmalig opnieuw gebrouwen, nu met een nog verfrissendere twist.

  Zodra de zon schijnt, zie je ze op heel Texel: seumerfeugels, badgasten op zoek naar verkoeling. Texels Seumerfeugel is een dorstlessend tarwebier dankzij de combinatie van frisse citrus en een verrassende, lichtzilte afdronk door de zeekraal. Heerlijk verfrissend in de warme zon.

  Texels Geheim Nummer 4 is helaas uitverkocht. Blijf op de hoogte van onze andere Texels Geheimen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief: https://www.texels.nl/nieuwsbrief.

   Ontdek het Texels Geheim #3

   Een bijzondere samenwerking tussen Evert, de buurman van de brouwerij van Texelse Branding en onze brouwmeester Tom heeft geleid tot Texels Geheim Nummer 3. Hoewel het geheime ingrediënt een donker bier doet vermoeden is het juist een frisse amberkleurige IPA geworden met zachte tonen van het lievelingsdrankje van Evert.

   Texels Geheim Nummer 3 is helaas uitverkocht. Blijf op de hoogte van onze andere Texels Geheimen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief

   Ontdek het Texels Geheim #2

   Dit bier heeft een ondeugend karakter, net als onze brouwers zelf. Ze hebben weer in het diepste geheim gewerkt aan een prachtig recept voor een bierstijl die nog niet in ons assortiment te vinden is. Dit donkere, zwarte bier barst van smaak, met een overvloed aan gebrande mouten, en dat alles met een bescheiden alcoholpercentage van slechts 4,8%.

   Texels Geheim Nummer 3 is te proeven in ons Proeflokaal. Blijf daarnaast op de hoogte van onze andere Texels Geheimen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief

   Ontdek het Texels Geheim #1

   Voor de beste wensen is het nooit te laat! Daarom nodigen we je graag uit om samen te proosten op ons nieuwe mysterieuze brouwsel: Texels Geheim Nummer 1.

   We trappen het nieuwe jaar knallend af met deze unieke variant van een tripel. De gistsoort die normaal gesproken gebruikt wordt voor bubbelwijnen, hebben wij gebruikt voor dit bijzondere bier.

   Texels Geheim Nummer 1 is helaas uitverkocht. Blijf op de hoogte van onze andere Texels Geheimen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief