Texels Springtij

Stevig blond bier met een zachte volle smaak. Verrassend bloemig aroma en kruidig karakter (alcohol 7,5%).

Stevig Blond Bier

Texels Springtij is een stevig blond bier van hoge gisting, gebrouwen met bijzondere hopsoorten die Springtij zijn verrassende bloemig aroma en kruidig karakter geven. De naam Springtij is een verwijzing naar het extra hoge water bij een Texelse storm.

Texels Springtij komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 7 graden Celsius.

  In de prijzen

  In de ‘Dutch Beer Challenge 2020’ heeft Texels Springtij onlangs een gouden medaille behaald.

  Lekker bij

  Texels Springtij is een uitstekende combinatie met lamsvleesgerechten.

   Bestel Texels Springtij direct

   Zin om het voorjaar te proeven met een stevig blond lentebier? Bestel dan direct Texels Springtij in onze online winkel of bij een van onze andere verkooppunten.

   Laat je inspireren

   • Rondje Texels bier

    Onze brouwmeester helpt je graag op weg in een van onze online bierproeverijen. Het Rondje Texels bier bestaat uit een selectie van vijf van onze speciaalbieren met glas, lekker voor jouzelf of leuk als cadeau.

   • Texels Tripel

    Een stevig krachtig blond bier, de Tripel van de Texelse brouwerij. Het bier is gebrouwen volgens de traditie van Belgische abdijbieren. Het is een robuust speciaal bier met een kenmerkend zoetje en uitgesproken hopbitterheid. De Texels Tripel bevat 8,5% alcohol.

   • Texels Overzee IPA

    Liefhebber van een IPA of niet, de Texels Overzee IPA is een speciaal bier met eigenzinnig Texels karakter. Verfrissend en lekker bitter met accenten van citrus en abrikoos en 6,0% alcohol. Het proberen waard!