Maak kennis met Texel en de mensen van de Brouwerij

Wij nemen je graag mee in ons verhaal. In samenwerking met de Texelse Courant houden wij jullie op de hoogte van het reilen en zeilen op het eiland. Wil jij niks missen van Texel(s)? schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Sommige geheimen moet je delen

Arjan Witte werkt bij de Texelse Bierbrouwerij als communitymanager, een rol die deze Texelaar past als een jas. In zijn jonge jaren stond Arjan achter de bar in café De 12 Balcken in Den Burg. Zoals het een goed barman betaamt, kende hij alle bieren die daar geschonken werden.

Samenwerking Brouwerij TX en de Texelse Bierbrouwerij

Waar een klein eiland groot in kan zijn

De winkel is weer open, tijdelijk proeflokaal valt in de smaak

Er wordt flink verbouwd in de Texelse Bierbrouwerij en stukje bij beetje worden er delen van het pand opgeleverd. De vernieuwde winkel werd onlangs weer geopend en dat is goed nieuws voor de liefhebbers van Texels.

Texels Zeebries Blond

Geniet en waan je op het Texelse strand met Texels Zeebries Blond. Een kruidig, aromatisch bier, eigenzinnig en uniek als de Texelaars zelf.

Skuumkoppe 0.0: “Doe mij er nog maar eentje!”

Skuumkoppe 0.0, het eerste volledig alcoholvrije Texelse speciaalbier. Een mijlpaal in het bestaan van De Texelse Bierbrouwerij. Daar moet op gedronken worden!

Ruud van Holland: Allrounder, Bierelaar en Island Iceman

Bij een bezoek aan de Texelse Bierbrouwerij heb je grote kans dat je Ruud van Holland treft. In het Proeflokaal is Ruud een vertrouwd gezicht. En als “Island Iceman” reikt de faam van deze Texelse “ijsduiker” inmiddels tot ver over de grenzen.