Texels Overzee IPA

Een lekkere bittere IPA door Amerikaanse hopsoorten als Cascade en Simcoe. Heerlijk verfrissend met accenten van citrus en abrikoos. (alcohol 6,0%).

Eigenzinnige India Pale Ale

Texels Overzee IPA is een verfrissende IPA met een eigenzinnig Texels karakter. Boordevol natuurlijke ingrediënten, waaronder Texelse gerst en accenten van citrus en abrikoos. Lekker bitter door Amerikaanse hopsoorten als Cascade en Simcoe. Deze IPA verbindt Texel met overzeese gebieden, zoals dat vroeger al gebeurde. Toen avonturiers vanuit Texel de wereldzeeën bevoeren. Een uitgesproken bier dat smaakt naar meer. Heerlijk op ieder moment!

Texels Overzee IPA smaakt het best bij een drinktemperatuur van 6 graden Celsius.

  Lekker bij

  Texels Overzee IPA combineert zeer goed met de volgende gerechten/producten:

  • Jonge graskaas met milde, zoete mosterd

  • Toast met ananas en avocado salsa met een snufje zeezout en zwarte peper.

  • Warme salade gegrilde kip met avocado en korianderblad.

  Laat je inspireren

  • Texels Skuumkoppe

   Ontdek de unieke smaak van onze geliefde Texels Skuumkoppe! Populair op het eiland maar ook zeker aan de overkant; dit bovengistende tarwebier heeft een volle smaak met hints van Karamel en Abrikoos, en is perfect voor ieder seizoen!

  • Texels Zeebries Blond

   Laat je verrassen door onze verfrissende Texels Zeebries Blond! Dit eigenzinnige blond bier heeft een Texelse twist dankzij een vleugje zeevenkel waardoor het een kruidig accent heeft. Met haar 5,0% alcohol en aromatische smaak is het een ware smaaksensatie!

  • Texels Tuunwal Tripel

   Een ongefilterd, stevig blond bier en gebrouwen volgens de traditie van Belgische Abdijbieren. De Texels Tuunwal Tripel bevat 8,5% alcohol en is met haar kenmerkende zoetheid en uitgesproken hopbitterheid zorgen voor een smaakbeleving die je niet snel zult vergeten!