Texels Overzee IPA

Een lekkere bittere IPA door Amerikaanse hopsoorten als Cascade en Simcoe. Heerlijk verfrissend met accenten van citrus en abrikoos. (alcohol 6,0%).

Eigenzinnige India Pale Ale

Texels Overzee IPA is een verfrissende IPA met een eigenzinnig Texels karakter. Boordevol natuurlijke ingredi├źnten, waaronder Texelse gerst en accenten van citrus en abrikoos. Lekker bitter door Amerikaanse hopsoorten als Cascade en Simcoe. Deze IPA verbindt Texel met overzeese gebieden, zoals dat vroeger al gebeurde. Toen avonturiers vanuit Texel de wereldzee├źn bevoeren. Een uitgesproken bier dat smaakt naar meer. Heerlijk op ieder moment!

Texels Overzee IPA smaakt het best bij een drinktemperatuur van 6 graden Celsius.

  Lekker bij

  Texels Overzee IPA smaakt heerlijk in combinatie met vleesgerechten, gekruide gerechten, vette vis, of een pittig kaasplankje.

   Laat je inspireren

   • Rondje Texels bier

    Onze brouwmeester helpt je graag op weg in een van onze online bierproeverijen. Het Rondje Texels bier bestaat uit een selectie van vijf van onze speciaalbieren met glas, lekker voor jouzelf of leuk als cadeau.

   • Texels Goudkoppe

    Op zoek naar een hoppig blond speciaal bier uit onze brouwerij? Dan is Texels Goudkoppe het proberen waard. Een licht bitter speciaal bier met 6% alcohol.

   • Texels Tripel

    Een stevig krachtig blond bier, de Tripel van de Texelse brouwerij. Het bier is gebrouwen volgens de traditie van Belgische abdijbieren. Het is een robuust speciaal bier met een kenmerkend zoetje en uitgesproken hopbitterheid. De Texels Tripel bevat 8,5% alcohol.