Texels Skuumkoppe 0.0

Je vertrouwde Skuumkoppe, nu ook alcoholvrij! Karaktervol donker tarwebier met hints van karamel en abrikoos en een romige, licht zoete afdronk (alcohol 0.0%).

Karaktervol alcoholvrij tarwebier

Texels Skuumkoppe 0.0 is een alcoholvrij donker tarwebier, gebrouwen van natuurlijke ingrediënten. Dit alcoholvrije speciaalbier dat zijn naam ontleent aan de witte koppen op de golven van de zee, is vol van smaak met hints van karamel en abrikoos en heeft een romige, licht zoete afdronk. Texels Skuumkoppe 0.0 is een bier dat bij ieder seizoen en moment past. Een alcoholvrij speciaalbier puur, robuust en recht door zee, net als Texel zelf.

  Lekker bij 0.0

  Het beste geniet je van dit bier met je dierbaren dichtbij je. Daarnaast combineert Texels Skuumkoppe 0.0 zeer goed met de volgende gerechten/producten:

  • Abrikozen-peer vlaai

  • Appeltaart

  • Tosti banaan / chocolade of hagelslag

  • Texels stooflamspot

   Laat je inspireren

   • Texels Skuumkoppe

    Ontdek de unieke smaak van onze geliefde Texels Skuumkoppe! Populair op het eiland maar ook zeker aan de overkant; dit bovengistende tarwebier heeft een volle smaak met hints van Karamel en Abrikoos, en is perfect voor ieder seizoen!

   • Texels Zeebries Blond

    Laat je verrassen door onze verfrissende Texels Zeebries Blond! Dit eigenzinnige blond bier heeft een Texelse twist dankzij een vleugje zeevenkel waardoor het een kruidig accent heeft. Met haar 5,0% alcohol en aromatische smaak is het een ware smaaksensatie!

   • Texels Tuunwal Tripel

    Een ongefilterd, stevig blond bier en gebrouwen volgens de traditie van Belgische Abdijbieren. De Texels Tuunwal Tripel bevat 8,5% alcohol en is met haar kenmerkende zoetheid en uitgesproken hopbitterheid zorgen voor een smaakbeleving die je niet snel zult vergeten!