Texels Skuumkoppe 0.0

Je vertrouwde Skuumkoppe, nu ook alcoholvrij! Karaktervol donker tarwebier met hints van karamel en abrikoos en een romige, licht zoete afdronk (alcohol 0.0%).

Karaktervol alcoholvrij tarwebier

Texels Skuumkoppe 0.0 is een alcoholvrij donker tarwebier, gebrouwen van natuurlijke ingrediƫnten. Dit alcoholvrije speciaalbier dat zijn naam ontleent aan de witte koppen op de golven van de zee, is vol van smaak met hints van karamel en abrikoos en heeft een romige, licht zoete afdronk. Texels Skuumkoppe 0.0 is een bier dat bij ieder seizoen en moment past. Een alcoholvrij speciaalbier puur, robuust en recht door zee, net als Texel zelf.

  Lekker bij 0.0

  Texels Skuumkoppe 0.0 combineert mooi met lichte gerechten, zoals gevogelte, salades,visgerechten, of een Texels schapenkaasje. Geniet van dit bier op elk moment!

   Laat je inspireren

   • Rondje Texels bier

    Onze brouwmeester helpt je graag op weg in een van onze online bierproeverijen. Het Rondje Texels bier bestaat uit een selectie van vijf van onze speciaalbieren met glas, lekker voor jouzelf of leuk als cadeau.

   • Texels Goudkoppe

    Op zoek naar een hoppig blond speciaal bier uit onze brouwerij? Dan is Texels Goudkoppe het proberen waard. Een licht bitter speciaal bier met 6% alcohol.

   • Texels Blond

    Wil jij jouw kennis van ons assortiment aan speciaal bieren verder uitbreiden? Dan kunnen we jou de Texels Blond ten zeerste aanbevelen. Een zacht kruidig aromatisch bier met 5,0% alcohol.