Onze bieren

  Texels Skuumkoppe

  Alcoholpercentage: 6,0%

  Texels Skuumkoppe is een bovengistend donker tarwebier, gebrouwen van natuurlijke ingrediënten. Dit speciaalbier dat zijn naam ontleent aan de witte koppen op de golven van de zee, is vol van smaak met hints van karamel en abrikoos en heeft een romige, licht zoete afdronk. Texels Skuumkoppe is een bier dat bij ieder seizoen past. Een bier puur, robuust en recht door zee, net als Texel zelf.

  Texels Zeebries Blond

  Alcoholpercentage: 5,0%

  Texels Zeebries Blond is een heerlijk blond speciaalbier met een typisch Texelse twist dankzij de pure ingrediënten en het vleugje zeevenkel dat we hebben toegevoegd. Dat geeft dit bier een aromatisch, zacht kruidig accent. Nee, Texels Zeebries Blond laat zich niet vergelijken met andere blonde speciaalbieren. Dit is een blond bier van een andere orde.

  Texels Tuunwal Tripel

  Alcoholpercentage: 8,5%

  Texels Tuunwal Tripel is een krachtig blond speciaalbier, gebrouwen volgens de traditie van de Belgische abdijbieren. Robuust speciaalbier met zijn kenmerkende zoetje en uitgesproken hopbitterheid.

  Texels Skuumkoppe 0.0

  Alcoholpercentage: 0,0%

  Het vertrouwde Texels Skuumkoppe is er nu ook alcoholvrij! Voortbouwend op de smaak en kracht van Skuumkoppe is er een heerlijk bier gecreëerd, bijzonder en toegankelijk, net als Texel zelf. Texels Skuumkoppe 0.0 is een verfrissend en dorstlessend bier, geschikt voor ieder seizoen en elk moment.

  Texels Skiller wit

  Alcoholpercentage: 5,0%

  Texels Skiller Wit is een verfrissend witbier voor de warme dagen. Texels Skiller Wit is het frisse en kruidige witbier van het eiland. Vol en romig van smaak met een hint van citrus en kruiden. Texels Skiller Wit is een zalige frisse dorstlesser op warme dagen.

  Texels Springtij

  Alcoholpercentage: 7,5%

  Texels Springtij is een stevig blond bier van hoge gisting, gebrouwen met bijzondere hopsoorten die Springtij zijn verrassende bloemige aroma en kruidige karakter geven. De naam Springtij verwijst naar de periode van het getij waarin het verschil tussen hoog- en laagwater het grootst is.

  Texels Jutters Bock

  Alcoholpercentage: 7,0%

  Texels Jutters Bock is een intens en gebalanceerd herfstbockbier. Texels Jutters Bock is ongefilterd speciaalbier dat zijn diepe robijnrode kleur en karamelachtige smaak dankt aan drie soorten cara-mout en geroosterd gerstemout. Een klein beetje gist onderin de fles zorgt voor een rijk en romig mondgevoel.

  Texels Donderstien Dubbel

  Alcoholpercentage: 6,4%

  Texels Donderstien Dubbel is een donker speciaalbier. Het bier is gebrouwen met geroosterd gerstemout, dat het bier zijn kenmerkende robijnrode gloed en volle smaak met een fluweelzoete afdronk geeft. Texels Donderstien Dubbel is een karaktervolle keuze voor elk seizoen.

  Texels Goudkoppe

  Alcoholpercentage: 6,0%

  Texels Goudkoppe is een puur, ongefilterd, Goudblond speciaalbier. Gebrouwen van natuurlijke ingrediënten, waaronder Texelse gerst. De zacht bittere afdronk en stralende gouden kleur doen je meteen denken aan de zon die opkomt boven de Waddenzee. In Texels Goudkoppe proef je het eiland helemaal!

  Texels Noorderwiend

  Alcoholpercentage: 7,5%

  Texels Noorderwiend is een hartverwarmend winterbier. Een robuust speciaalbier dat is gebrouwen met gedroogde curacaoschillen en diverse soorten speciaal mout. Hartverwarmend, zachtbitter en fruitig.

  Texels Overzee IPA

  Alcoholpercentage: 6,0%

  Texels Overzee IPA is een verfrissende en lekker bittere IPA met een eigenzinnig Texels karakter. Boordevol natuurlijke ingrediënten, waaronder Texelse gerst en accenten van citrus en abrikoos. Lekker bitter door Amerikaanse hopsoorten als Cascade en Simcoe. Deze IPA verbindt Texel met overzeese gebieden, zoals dat eeuwen geleden al gebeurde. Toen avonturiers vanaf Texel de wereldzeeën bevoeren. Een uitgesproken bier dat smaakt naar meer. Heerlijk op ieder ontspannend moment!

  Texels Geheim

  Alcoholpercentage: 4,5%

  Een stralend fris blond bier. En wij hebben wederom een typisch Texels ingrediënt toegevoegd, kun jij proeven welke dit is?

  Texels Stormbock

  Alcoholpercentage: 10,0%

  Texels Stormbock is een rijk, intens en krachtig speciaalbier. Texels Stormbock is een ongefilterde gerstewijn (Quadrupel), een tomeloze smaaksensatie met een rijk aroma en volle, evenwichtige zoete smaak. Het hoge alcoholgehalte zorgt voor een warm mondgevoel. Een bewaarbier voor langdurige rijping speciaal voor de ware liefhebber.

  Texels Vuurbaak

  Alcoholpercentage: 5,5%

  Texels Vuurbaak is een robijnrood speciaalbier. Texels Vuurbaak is een moutig speciaalbier in de stijl van Ierse Red Ale. Licht geroosterd met een verrassend hoppige toets en karameltonen. Een ode aan Texels’ vuurtoren.