Texels StormBock

Moutige gerstewijn met een rijk aroma, licht zoete nasmaak en zacht bittere afdronk (alcohol 10,0%).

Intens & Krachtig Speciaalbier

Texels Stormbock is een robijnrode gerstewijn, gebrouwen met geroosterde mout en diverse hopsoorten, die het een aangename licht zoete nasmaak en een zacht bittere afdronk geven. Texels Stormbock, het zwaarste speciaalbier van Texels, staat garant voor een smaaksensatie die in kracht niet onder doet voor een forse najaarsstorm op Texel. Een bier dat de liefhebber zeker kan waarderen!

Texels Stormbock komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 10 graden Celsius.

  In de prijzen

  Texels Stormbock valt ook in 2019 weer in de prijzen. Tijdens de verkiezing ‘Beste Bock bier’ werd Texels Stormbock beloond met een 2e prijs. Tijdens de ‘Dutch Beer Challenge 2018’ werd Texels Stormbock ook al beloond met een ‘Certificate of Excellence’.

  Lekker bij

  Texels Stormbock combineert goed met alle soorten kazen en diverse soorten chocolade bonbons.

   Bestel Texels StormBock direct

   Texels StormBock speciaal bier direct online bestellen of weten waar je Texels StormBock nog meer kunt kopen?

   Laat je inspireren

   • Rondje Texels bier

    Onze brouwmeester helpt je graag op weg in een van onze online bierproeverijen. Het Rondje Texels bier bestaat uit een selectie van vijf van onze speciaalbieren met glas, lekker voor jouzelf of leuk als cadeau.

   • Texels Dubbel

    Ben je fan van donker speciaal bier? De Texels Dubbel heeft zijn robijnrode gloed en volle smaak te danken aan het geroosterde gerstemout. Dit geroosterde mout zorgt tevens voor een fluweelzoete afdronk. Texels Dubbel bevat 6,4% alcohol.

   • Texels Overzee IPA

    Liefhebber van een IPA of niet, de Texels Overzee IPA is een speciaal bier met eigenzinnig Texels karakter. Verfrissend en lekker bitter met accenten van citrus en abrikoos en 6,0% alcohol. Het proberen waard!