Texels Jutters Bock Speciaalbier

Herfstbock met een dieprode kleur. Aangenaam bittertje gecombineerd met karamelsmaak (alcohol 7,0%).

Intens & Gebalanceerd Herfstbockbier

Texels Jutters Bock is al verschillende keren verkozen tot lekkerste en beste bockbier van Nederland. Als het onstuimige herfstseizoen is aangebroken op Texel biedt dit bijzondere speciaalbier een welkom moment van rust. Texels Jutters Bock heeft een dieprode kleur en typische karamelsmaak omdat de brouwers gebruik maken van geroosterd gerstemout. De speciale hopsoorten geven een aangenaam ‘bittertje’ in de afdronk.

Texels Jutters Bock komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 8 graden Celsius.

  In de prijzen

  Tijdens de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland 2018’ werd Texels Jutters Bock beloond met een eervolle tweede plaats. Dit is niet de eerste keer geweest, al eerder gooide Texels Jutters Bock hoge ogen tijdens de verkiezingen voor Lekkerste en beste Bockbier van Nederland.

  Lekker bij

  Texels Jutters Bock is een uitstekende combinatie met de volgende gerechten/producten:

  • Halfharde blauwader geitenkaas. Bijvoorbeeld Bastiaanse blauwe geitenkaas

  • Texelse Speculaas

  • Runderstoofvlees

   Bestel Texels Jutters Bock direct

   Texels Jutters Bock speciaal bier direct online bestellen of weten waar je Texels Bock nog meer kunt kopen?

   Laat je inspireren

   • Texels Skuumkoppe

    Ontdek de unieke smaak van onze geliefde Texels Skuumkoppe! Populair op het eiland maar ook zeker aan de overkant; dit bovengistende tarwebier heeft een volle smaak met hints van Karamel en Abrikoos, en is perfect voor ieder seizoen!

   • Texels Zeebries Blond

    Laat je verrassen door onze verfrissende Texels Zeebries Blond! Dit eigenzinnige blond bier heeft een Texelse twist dankzij een vleugje zeevenkel waardoor het een kruidig accent heeft. Met haar 5,0% alcohol en aromatische smaak is het een ware smaaksensatie!

   • Texels Tuunwal Tripel

    Een ongefilterd, stevig blond bier en gebrouwen volgens de traditie van Belgische Abdijbieren. De Texels Tuunwal Tripel bevat 8,5% alcohol en is met haar kenmerkende zoetheid en uitgesproken hopbitterheid zorgen voor een smaakbeleving die je niet snel zult vergeten!