Texels Bock Speciaalbier

Herfstbock met een dieprode kleur. Aangenaam bittertje gecombineerd met karamelsmaak (alcohol 7,0%).

Intens & Gebalanceerd Herfstbockbier

Texels Bock is al verschillende keren verkozen tot lekkerste en beste bockbier van Nederland. Als het onstuimige herfstseizoen is aangebroken op Texel biedt dit bijzondere speciaalbier een welkom moment van rust. Texels Bock heeft een dieprode kleur en typische karamelsmaak omdat de brouwers gebruik maken van geroosterd gerstemout. De speciale hopsoorten geven een aangenaam ‘bittertje’ in de afdronk.

Texels Bock komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 8 graden Celsius.

  In de prijzen

  Tijdens de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland 2018’ werd Texels Bock beloond met een eervolle tweede plaats. Dit is niet de eerste keer geweest, al eerder gooide Texels Bock hoge ogen tijdens de verkiezingen voor Lekkerste en beste Bockbier van Nederland.

  Lekker bij

  Texels Bock smaakt heerlijk in combinatie met fenegriek kaas en amandelen met rooksmaak.

   Bestel Texels Bock direct

   Texels Bock speciaal bier direct online bestellen of weten waar je Texels Bock nog meer kunt kopen?

   Laat je inspireren

   • Rondje Texels bier

    Onze brouwmeester helpt je graag op weg in een van onze online bierproeverijen. Het Rondje Texels bier bestaat uit een selectie van vijf van onze speciaalbieren met glas, lekker voor jouzelf of leuk als cadeau.

   • Texels Skuumkoppe

    Ben jij op zoek naar een ander biertje van de Texelse brouwerij? Dan is Texels Skuumkoppe misschien iets voor jou. Dit donker tarwe speciaalbier heeft een volle smaak door de diversiteit aan moutsoorten en de karakteristieke bovengisting.

   • Texels Dubbel

    Ben je fan van donker speciaal bier? De Texels Dubbel heeft zijn robijnrode gloed en volle smaak te danken aan het geroosterde gerstemout. Dit geroosterde mout zorgt tevens voor een fluweelzoete afdronk. Texels Dubbel bevat 6,4% alcohol.