Texels Tripel

Gebrouwen in de traditie van abdijbieren, is herkenbaar aan zijn kleine zoetje en eigenzinnige hopbitterheid (alcohol 8,5%).

Krachtig Blond Bier

Texels Tripel, blond en ongefilterd. Dit volle en krachtige Texels speciaalbier, gebrouwen in de traditie van de abdijbieren, is herkenbaar aan zijn kleine zoetje en eigenzinnige Texelse hopbitterheid in de afdronk. Een aanrader voor de echte liefhebber die Texels Tripel natuurlijk uit het daarvoor bestemde Texels voetglas drinkt. Zo komt de smaak volledig tot zijn recht.

Tripel van Texels komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 8 graden Celsius.

  In de prijzen

  In de ‘Dutch Beer Challenge 2022’ heeft Texels Tripel onlangs een zilveren medaille behaald.

  Lekker bij

  Smaakt heerlijk in combinatie met schapenkaas, een kruidig lamsvlees gerecht of zoete desserts.

   Bestel Texels Tripel direct

   Texels Tripel speciaal bier direct online bestellen of weten waar je Texels Tripel nog meer kunt kopen?

   Laat je inspireren

   • Rondje Texels bier

    Onze brouwmeester helpt je graag op weg in een van onze online bierproeverijen. Het Rondje Texels bier bestaat uit een selectie van vijf van onze speciaalbieren met glas, lekker voor jouzelf of leuk als cadeau.

   • Texels Blond

    Wil jij jouw kennis van ons assortiment aan speciaal bieren verder uitbreiden? Dan kunnen we jou de Texels Blond ten zeerste aanbevelen. Een zacht kruidig aromatisch bier met 5,0% alcohol.

   • Texels Skuumkoppe

    Ben jij op zoek naar een ander biertje van de Texelse brouwerij? Dan is Texels Skuumkoppe misschien iets voor jou. Dit donker tarwe speciaalbier heeft een volle smaak door de diversiteit aan moutsoorten en de karakteristieke bovengisting.