Texels proeflokaal de Zwaan

  Tijdelijk andere locatie Texels proeflokaal

  Ons proeflokaal bij de brouwerij wordt momenteel verbouwd. Geen nood, want je kunt evengoed bij ons terecht! Om jou tijdens de verbouwing toch te kunnen ontvangen, hebben we in hartje Den Burg een tijdelijk proeflokaal ingericht. Op Zwaanstraat 6a in Den Burg vind je ons pop-up Texels Proeflokaal De Zwaan. Terwijl wij in de brouwerij de boel nog mooier en leuker maken, kun jij van 12 november tot en met 30 april voor een proeverij terecht bij het Texels Proeflokaal De Zwaan. We ontvangen je op z’n Texels en nemen we je mee in de wereld van Texels bier. Liever op je vakantieadres proeven of Texels producten meenemen naar huis? Onze winkel bij de brouwerij in Oudeschild gaat medio april weer open.

   Texels proeverij

   Onze speciaalbieren hebben stuk voor stuk een eigen(zinnig) karakter, net als de Texelaars zelf. Nu je op het eiland bent, kun je zelf ervaren hoe goed een Texels biertje smaakt na weer een leuke dag op het eiland. Tijdens de Texels Proeverij in ons pop-up Texels Proeflokaal De Zwaan in Den Burg maak je kennis met de verrassende smaken van een aantal Texels bieren. En natuurlijk vertellen we je graag wat meer over de achtergrond van de brouwerij en ons brouwproces.

   Winkel

   Wil jij niet naar huis zonder Texels bier? Kom gezellig langs in onze brouwerijwinkel voor een doos Texels bier voor jezelf of in een mooie cadeauverpakking voor het thuisfront. In de winkel vind je naast onze bieren ook Texels merchandise: o.a. hoodies, sokken, tegeltjes, schildjes en posters.

   Let op: in verband met de verbouwing van het proeflokaal, is de winkel bij de brouwerij aan de Schilderweg, tussen Den Burg en Oudeschild gesloten. Medio april 2023 wordt de winkel weer geopend. Daarnaast kun je onze bieren en merchandise online bestellen in de Texels webshop.