Welkom bij Texels

  Er zijn geheimen die wij moeten delen...

  In onze brouwerij wordt er geëxperimenteerd met nieuwe brouwsels, waarin alles kan en alles mag. Wij noemen het Texels Geheim. En na een deskundige voorselectie, kun jij 't proeven!

  In ons proeflokaal wordt een exclusieve oplage aangeboden. Van het fust te proeven in het proeflokaal en van de fles te koop in de winkel van het proeflokaal en in onze eigen webshop. Zijn jullie overweldigend enthousiast, dan kunnen we het bier in een grotere oplage brouwen!

  Wij zijn heel benieuwd naar jullie reactie op ons Texels Geheim. Bestel hem online of kom gezellig langs!

  De Texels winkel is weer open!

  Goed nieuws! Onze winkel in Oudeschild is na een flinke verbouwing weer open. En het resultaat is fantastisch, al zeggen wij 't zelf.

  Kom langs in de winkel bij de brouwerij en ontdek onze exclusieve Texels merchandise en ons heerlijke Texels Speciaalbier. De winkel is van van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 - 18.00 uur.

  En als je wilt genieten van een lekker Texels biertje of wil je alles weten over onze bieren, vergeet dan niet om ons Proeflokaal in Den Burg te bezoeken.

  We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

  Texels Blond en Tripel krijgen nieuwe naam en uitstraling

  De heerlijke Texels Blond & Tripel die de bierliefhebber van de Texelse Bierbrouwerij gewend is, zijn verrijkt met een nieuwe naam en een nieuw jasje die het mooie eiland nog meer eer aan doen! Texels is dus nu nog meer op z’n Texels. Texels Blond gaat Texels Zeebries Blond heten. Texels Tripel wordt Texels Tuunwal Tripel.

  Texels Blond gaat Texels Zeebries Blond heten. Een heerlijk blond bier met een typisch Texelse twist, dankzij de pure ingrediënten en het vleugje zeevenkel. Geniet, en waan je op het Texelse strand met een verfrissend zeebriesje. Texels Tripel wordt Texels Tuunwal Tripel. De naam verwijst naar de bijzondere erfafscheidingen die het landschap op het eiland typeren. De Texelse tuunwal is uniek in Nederland, net als dit bier. Een aanrader voor de echte liefhebber.

  A selection from our webshop

  • Texels klok

   texels-5-in-de-klok-excl-batterij Ben jij ook van slag dat de zomertijd is ingegaan? Weet altijd hoe laat het is met de Texels klok.

  • Texels Opener

   texels-opener-met-geluid Altijd al een opener met een typisch Texels geluid willen hebben? Bij ons in de webshop verkrijgbaar!

  • Texels Mixdoos

   doos-mix-12-flesjes Kan je kunnen kiezen uit onze 12 bieren? Bestel dan nu de Texels mixdoos! Al onze bieren worden bij je thuisbezorgd.

  Experience Texels beer

  Popular items