Texels Proeflokaal & Winkel

  Tijdelijk andere locatie Texels proeflokaal

  Ons proeflokaal bij de brouwerij wordt momenteel verbouwd. Geen nood, want je kunt evengoed bij ons terecht! Om jou tijdens de verbouwing toch te kunnen ontvangen, hebben we in hartje Den Burg een tijdelijk proeflokaal ingericht. Op Zwaanstraat 6a in Den Burg vind je ons pop-up Texels Proeflokaal De Zwaan. Terwijl wij in de brouwerij de boel nog mooier en leuker maken, kun jij van 12 november tot en met 22 juli voor een proeverij terecht bij het Texels Proeflokaal De Zwaan. We ontvangen je op z’n Texels en nemen we je mee in de wereld van Texels bier.

   Texels proeverij

   Onze speciaalbieren hebben stuk voor stuk een eigen(zinnig) karakter, net als de Texelaars zelf. Nu je op het eiland bent, kun je zelf ervaren hoe goed een Texels biertje smaakt na weer een leuke dag op het eiland. Tijdens de Texels Proeverij in ons pop-up Texels Proeflokaal De Zwaan in Den Burg maak je kennis met de verrassende smaken van een aantal Texels bieren. En natuurlijk vertellen we je graag wat meer over de achtergrond van de brouwerij en ons brouwproces.

   De Texels winkel is weer open!

   Goed nieuws! Onze winkel in Oudeschild is na een flinke verbouwing weer open. En het resultaat is fantastisch, al zeggen wij 't zelf.

   Kom langs in de winkel bij de brouwerij en ontdek onze exclusieve Texels merchandise en ons heerlijke Texels Speciaalbier. De winkel is van van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 - 18.00 uur.

   En als je wilt genieten van een lekker Texels biertje of wil je alles weten over onze bieren, vergeet dan niet om ons Proeflokaal in Den Burg te bezoeken.

   We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!