Proeflokaal

Het proeflokaal met zonnig terras nodigt uit om kennis te maken met de bijzondere bieren van de Texelse Bierbrouwerij en is op openingsdagen vrij toegankelijk. Tevens is het mogelijk om de Texels bieren op fles te kopen.

Aangenaam genieten in onsproeflokaal

Ons proeflokaal met zonnig terras nodigt uit om kennis te maken met de speciaalbieren van de Texelse Bierbrouwerij. De openingstijden/dagen kunnen per seizoen verschillen. Kijk onder het kopje "openingstijden" voor de meest actuele openingstijden/dagen en onder het kopje "online reserveren" voor de beschikbare rondleidingen die dag. 

Alle Texelse bieren op tap

Een lekker glas bier tijdens een welverdiende pauze op uw fietstocht over het eiland. Zet uw fiets neer achter de brouwerij en neemt u plaats. Binnen in het gezellige proeflokaal, of lekker buiten op het zonnige terras. De meeste speciaalbieren van Texels worden er geschonken op de tap. Achter de brouwerij vindt u ook een mogelijkheid om te parkeren wanneer u met de auto komt.

Texels kopen voor thuis

Wilt u Texels bier kopen op fles? Ook daarvoor kun u in het proeflokaal terecht. Het complete pallet met alle Texelse bieren is hier verkrijgbaar. Voor de seizoensbieren geldt uiteraard: zo lang de voorraad strekt.

Toegankelijkheid

De route door de brouwerij is gelijkvloers en het is dus mogelijk om met een rollator, rolstoel of kinderwagen deel te nemen aan de rondleiding. Wij verzoeken u wel vriendelijk van te voren aan te geven of u met een rolstoel komt, het aantal beschikbare plekken is namelijk beperkt. 

Honden

Uw goed verzorgde net opgevoede viervoeter is aangelijnd van harte welkom op het terras en in het Proeflokaal. Echter is het niet mogelijk de hond mee te nemen tijdens de rondleiding in verband met de hygiëne en veiligheid. 

Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden van het proeflokaal

Wij hebben besloten het proeflokaal van de Texelse Bierbrouwerij vanaf zondag 15 maart tot in ieder geval 28 april te sluiten in verband met het coronavirus. Dit betekent dat de rondleidingen niet door zullen gaan. Met bezoekers die geboekt hebben na 15 maart zullen we zo spoedig mogelijk in contact treden. Alle nieuwe reserveringen voor de rondleidingen vanaf 28 april worden onder voorbehoud van de ontwikkelingen van het coronavirus geaccepteerd.

Het is wel mogelijk bier online te bestellen en af te halen op woensdag en zaterdag van 12 tot 14 uur. Als u uw naam, uw bestelling en het gewenste afhaalmoment mailt naar  proeflokaal@texels.nl, zorgen wij dat deze klaar staat.

 Wir haben beschlossen, die Probestube der Texel-Brauerei ab 15. März bis zum 28. April wegen des Koronavirus zu schließen.  Dies bedeutet, dass die Touren nicht statt finden.  Wir sollen uns so schnell wie möglich mit Besuchern in Verbindung setzen, wen Sie nach dem 15. März reserviert haben.  Alle neuen Reservierungen für die Touren ab dem 28. April wurden reservaltlich der Entwicklung des Koronavirus geholfen.

 Es ist möglich, Bier online zu bestellen und am Mittwoch und Samstag von 12 bis 14 Uhr abzuholen.  Wenn Sie Ihren Namen, Ihre Bestellung und die Rechte Abholzeit an proeflokaal@texels.nl melden,  sorgen  wir dafür, dass Ihre Bestellung fertig ist.


 Texels bier en andere producten van het eiland

Ons proeflokaal heeft een zonnig terras en is op openingsdagen vrij toegankelijk. Alle speciaalbieren van Texels worden er van de tap geschonken of zijn verkrijgbaar op fles. Ook kunt u er diverse andere Texelse producten kopen. Het proeflokaal is bovendien het startpunt van rondleidingen door de brouwerij.

Kijk voor meer informatie bij Brouwerijbezoek of klik hieronder voor het direct reserveren van een rondleiding.

button onlinereserveren out

Direct een rondleiding reserveren? Dat kan.

button onlinereserveren out

Information in die Deutsche Sprache
http://texels.nl/downloads/TEXELS_Besuch-die-Brauerei.pdf

Information in English
http://texels.nl/downloads/TEXELS_Visit-the-Brewery.pdf