Proeflokaal

Het proeflokaal met zonnig terras nodigt uit om kennis te maken met de bijzondere bieren van de Texelse Bierbrouwerij en is op openingsdagen vrij toegankelijk. Tevens is het mogelijk om de Texels bieren op fles te kopen.

Aangenaam genieten in onsproeflokaal

Ons proeflokaal met zonnig terras nodigt uit om kennis te maken met de speciaalbieren van de Texelse Bierbrouwerij. De openingstijden/dagen kunnen per seizoen verschillen. Kijk onder het kopje "openingstijden" voor de meest actuele openingstijden/dagen en onder het kopje "online reserveren" voor de beschikbare rondleidingen die dag. 

Alle Texelse bieren op tap

Een lekker glas bier tijdens een welverdiende pauze op uw fietstocht over het eiland. Zet uw fiets neer achter de brouwerij en neemt u plaats. Binnen in het gezellige proeflokaal, of lekker buiten op het zonnige terras. De meeste speciaalbieren van Texels worden er geschonken op de tap. Achter de brouwerij vindt u ook een mogelijkheid om te parkeren wanneer u met de auto komt.

Texels kopen voor thuis

Wilt u Texels bier kopen op fles? Ook daarvoor kun u in het proeflokaal terecht. Het complete pallet met alle Texelse bieren is hier verkrijgbaar. Voor de seizoensbieren geldt uiteraard: zo lang de voorraad strekt.

Toegankelijkheid

De route door de brouwerij is gelijkvloers en het is dus mogelijk om met een rollator, rolstoel of kinderwagen deel te nemen aan de rondleiding. Wij verzoeken u wel vriendelijk van te voren aan te geven of u met een rolstoel komt, het aantal beschikbare plekken is namelijk beperkt. 

Honden

Uw goed verzorgde net opgevoede viervoeter is aangelijnd van harte welkom op het terras en in het Proeflokaal. Echter is het niet mogelijk de hond mee te nemen tijdens de rondleiding in verband met de hygiëne en veiligheid. 

Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden van het proeflokaal

Houdt er rekening mee dat het jaarlijkse groot onderhoud van week 51 tot en met week 2 wordt gehouden en er dan dus geen productie plaatsvindt. Er zijn wel rondleidingen.

Direct een rondleiding reserveren? Dat kan.

button onlinereserveren out

Information in die Deutsche Sprache
http://texels.nl/downloads/TEXELS_Besuch-die-Brauerei.pdf

Information in English
http://texels.nl/downloads/TEXELS_Visit-the-Brewery.pdf