Openingstijden

U kunt het proeflokaal van de Texelse bierbrouwerij bezoeken dinsdag tot en met zaterdag van 10.30 tot 17.30 uur, met uitzondering van feestdagen en aangepaste openingsdagen in het laagseizoen.  


 Dagen Proeflokaal open (wijzigingen voorbehouden):

Januari & februari - Woensdag & Zaterdag

Maart - Dinsdag, Woensdag, Donderdag & Zaterdag

April t/m oktober - Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag & Zaterdag

November & december - Dinsdag, Woensdag, Donderdag & Zaterdag 

 * Tijdens de Texelse vakanties zijn wij over het algemeen 5 dagen per week geopend.

* Tijdens de rondleidingen doordeweeks is de brouwerij niet altijd in werking. Op zaterdag zijn er wel rondleidingen, maar wordt er niet gebrouwen. 

* Officiële feestdagen zijn wij gesloten.


Ons proeflokaal is geopend. Wij bieden een bezoek aan de brouwerij aan. Klik hier voor meer informatie, alleen mogelijk door vooraf via de website te reserveren. Het terras is op dit moment niet geopend. 

De winkel van het proeflokaal bij de Texelse Bierbrouwerij is wel geopend van 10:30 uur tot 17:45 uur. Het is ook nog steeds mogelijk om bier online bestellen en af te halen binnen de openingstijden. Als u uw naam, uw bestelling en het gewenste afhaalmoment mailt naar  proeflokaal@texels.nl, zorgen wij dat deze klaar staat.

Unser Verkostungsraum ist  geöffnet. Wir bieten ein neues Konzept an, ein Besuch an der Brauerei. Klicken Sie Hier um weitere Informationen zu erhalten. Eine Buchung is nur Im Voraus über die Website möglich. Unsere Terrasse ist leider nicht geöffnet. 

Die Geschäft in der Texelse Bierbrauerei ist von 10:30 bis 17:45 Uhr geöffnet. Sie können auch Ihr Bier noch online bestellen und während der Öffnungszeiten abholen.  Wenn Sie Ihren Namen, Ihre Bestellung und die Rechte Abholzeit an proeflokaal@texels.nl melden,  sorgen  wir dafür, dass Ihre Bestellung fertig ist. 

Klik hier voor meer informatie over de proeverij bij de brouwerij of klik hieronder voor het direct reserveren van de proeverij.

 but proeverijbrouwerij

 Klicken Sie hier für Information in die Deutsche Sprache

 Click here for more information in English.