Texels Beleving

  Hoe ziet een Texels Beleving eruit?

  We zijn trots op ons eiland en ons bier en delen dit enthousiasme graag tijdens de Texels Beleving.

  We verwelkomen je 15 minuten voor aanvang van de reservering bij de ingang van het Proeflokaal. Daar zullen we je inchecken.

  De beleving begint in het Panorama met zicht op de bottelarij. Hier nemen wij je mee in de wereld van de Texelse Bierbrouwerij. Via het panorama gaan we naar onze knusse filmzaal.

  Na een totale beleving van ongeveer 45 minuten, sluiten we af in het Proeflokaal met een heerlijke proeverij van verschillende Texels bieren.

  Boek jouw Texels Beleving

  We verwelkomen je graag in onze brouwerij. Via deze knop kun je een Texels Beleving (€14,50 p.p.) boeken. Hierboven lees je wat je kan verwachten in een Texels Beleving.

  Geef aan met hoeveel personen en wanneer je wilt komen en ontvang de toegangsbewijzen in je mail. Wij vragen je 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

  Kinderen tot en met 5 jaar mogen gratis en zonder reservering mee op schoot, echter adviseren wij de Texels Beleving vanaf 18 jaar. Tijdens de Texels Beleving zijn huisdieren niet toegestaan.

  Let op: De Texels Beleving wordt alleen in het Nederlands gegeven.

  Check onze openingstijden en maatregelen

  Extra opties

  Naast de Texels Beleving (à € 14,50) bieden wij u de extra optie om vooraf een kopje koffie/thee of fris (à € 2,00) te ontvangen. Zo kunt u tijdens het wachten al even heerlijk genieten van iets te drinken.

   Plan je route

   • Texelse Bierbrouwerij

    Schilderweg 214 b

    1792 CK Oudeschild

    Texel, Nederland

    Telefoon: (0222) 313 229

    PLAN JE ROUTE HIER >>

   • Proeflokaal

    Telefoon: (0222) 313 229

    E-mail: proeflokaal@texels.nl

    In het seizoen (april tot en met oktober) zijn wij geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.30 uur tot 18.00 uur. En op zaterdag van 10.30 uur tot 19.30 uur.

    Buiten het seizoen zijn wij ook geopend maar beperkter, check hier ALLE OPENINGSTIJDEN >>

   Maps Texels