Het begin van Texels voor Texel

(Bron: Texelse Courant)

  Texelse Bierbrouwerij haalt Edwin Evers Band naar Texel

  Op 27 november kwam Texels naar buiten met het nieuws, De Edwin Evers band komt naar Texel.

  “Een Texels feest als cadeau aan de Texelaars in het grootste café van Texel”, vertelt Arjan Witte. Arjan vormt samen met Lianne ter Steege en Beau Trap het marketingteam van de Texelse Bierbrouwerij. Arjan: “We zijn een grote speler op het eiland en hebben er veel aan te danken. Onze missie is dat we Texel koesteren. Daarom willen we graag wat terug doen. Denk aan ondersteuning van festivals als Sompop, Texel Blues en Jazz on the Waves. En pas geleden Het Glazen Paleis. Daardoor kunnen ze de luiken repareren. Ook natuurinclusieve landbouw, waarbij we samenwerken met akkerbouwers, en de bloemrijke akkerranden, in samenwerking met De Lieuw.”

   Texels tarief

   Het Texels tarief €12,50 geldt voor lezers van de Texelse Courant en Texel dit Weekend. Met een speciale kortingscode die dinsdag in de advertentie verschijnt kan online worden gereserveerd via de website van De Krim. Zolang de voorraad strekt, want vol=vol. Zonder die code geldt, net als bij TESO, het overkantse tarief: €25,-.

    Fijne samenwerking

    Beau: “Ons motto is: Texels voor de Texelaars. Dan hou je zo’n groot feest natuurlijk niet in het hoogseizoen, als iedereen het druk heeft, maar in de rustige maanden. We zijn in gesprek geraakt met Jolanda Kamphuis van De Krim. Zij was direct enthousiast. Evenementenhal Texel leent zich bij uitstek voor dit feest. Alle denkbare faciliteiten zijn aanwezig voor dit evenement.”

    Lianne: “We willen zoveel mogelijk Texelaars een mooi feest bezorgen en hebben als team gekeken naar wat voor zo’n avond een mooie band is.” Arjan: “De Edwin Evers Band is een geweldige band. Ze spelen werkelijk alles. Ze maken er één groot feest van.”