Openingstijden

U kunt het proeflokaal van de Texelse bierbrouwerij bezoeken dinsdag tot en met zaterdag van 10.30 tot 18.00 uur, met uitzondering van feestdagen en aangepaste openingsdagen in het laagseizoen. Op dagen dat de uitgebreide rondleiding plaatsvindt zijn wij vanaf 10.00 uur geopend, in het hoogseizoen zijn wij op zaterdag tot 19.00 uur open. Kijk onder het kopje "online reserveren" voor de meest actuele openingstijden/dagen. 


 Dagen Proeflokaal open 2019 (wijzigingen voorbehouden):

1 januari t/m 24 februari - Woensdag & Zaterdag

24 februari t/m 31 maart - Dinsdag, Woensdag, Donderdag & Zaterdag

31 maart t/m 27 oktober - Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag & Zaterdag

27 oktober t/m 29 december - Dinsdag, Woensdag, Donderdag & Zaterdag

Let op! Op 14 december zijn wij gesloten. 

Houdt er rekening mee dat het jaarlijkse groot onderhoud van week 51 tot en met week 2 wordt gehouden en er dan mogelijk gedeeltelijk tot geen productie plaatsvindt. Er zijn wel rondleidingen.

 * Tijdens de Texelse vakanties zijn wij over het algemeen 5 dagen per week geopend.

Tijdens de rondleidingen doordeweeks is de brouwerij niet altijd in werking. Op zaterdag zijn er wel rondleidingen, maar wordt er niet gebrouwen. 

Officiële feestdagen zijn wij gesloten.


 Texels bier en andere producten van het eiland

Ons proeflokaal heeft een zonnig terras en is op openingsdagen vrij toegankelijk. Alle speciaalbieren van Texels worden er van de tap geschonken of zijn verkrijgbaar op fles. Ook kunt u er diverse andere Texelse producten kopen. Het proeflokaal is bovendien het startpunt van rondleidingen door de brouwerij.

Kijk voor meer informatie bij Brouwerijbezoek of klik hieronder voor het direct reserveren van een rondleiding.

button onlinereserveren out