Texels Donderstien Dubbel

Een dubbel met een warme robijnrode kleur. Vol en moutig van smaak met een aangenaam klein zoetje in de afdronk (alcohol 6,4%).

Karaktervol Donker Speciaalbier

Texels Donderstien Dubbel is een ambachtelijk gebrouwen, vol en moutig speciaalbier met natuurlijke ingrediënten, waaronder Texelse gerst. De warme robijnrode gloed, verkregen door de toevoeging van geroosterd gerstemout en het aangename klein zoetje in de afdronk maken van Texels Donderstien Dubbel een bier, waarin je het eiland proeft!

Texels Donderstien Dubbel komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 8 graden Celsius.

  Lekker bij

  Texels Donderstien Dubbel is een uitstekende combinatie met de volgende gerechten/producten:

  • Snickers in bladerdeeg uit de oven

  • Rundvleesbitterballen

  • Gegrilde aubergine met kaas en gehakt

  Bestel Texels Donderstien Dubbel direct

  Texels Donderstien Dubbel speciaal bier direct online bestellen of weten waar je Texels Dubbel nog meer kunt kopen?

  Laat je inspireren

  • Texels Skuumkoppe

   Ontdek de unieke smaak van onze geliefde Texels Skuumkoppe! Populair op het eiland maar ook zeker aan de overkant; dit bovengistende tarwebier heeft een volle smaak met hints van Karamel en Abrikoos, en is perfect voor ieder seizoen!

  • Texels Zeebries Blond

   Laat je verrassen door onze verfrissende Texels Zeebries Blond! Dit eigenzinnige blond bier heeft een Texelse twist dankzij een vleugje zeevenkel waardoor het een kruidig accent heeft. Met haar 5,0% alcohol en aromatische smaak is het een ware smaaksensatie!

  • Texels Skuumkoppe 0.0

   Op zoek naar een verfrissend Texels speciaalbier zónder alcohol? Probeer dan onze nieuwste aanwinst: Texels Skuumkoppe 0.0! Dit tarwebier heeft dezelfde volle smaak als de originele Skuumkoppe, met hints van karamel en abrikoos en een romige afdronk, maar dan zonder alcohol!