Texels Dubbel

Een dubbel met een warme robijnrode kleur. Vol en moutig van smaak met een aangenaam klein zoetje in de afdronk (alcohol 6,4%).

Karaktervol Donker Speciaalbier

Texels Dubbel is een ambachtelijk gebrouwen, vol en moutig speciaalbier met natuurlijke ingrediƫnten, waaronder Texelse gerst. De warme robijnrode gloed, verkregen door de toevoeging van geroosterd gerstemout en het aangename klein zoetje in de afdronk maken van Texels Dubbel een bier, waarin je het eiland proeft!

Texels Dubbel komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 8 graden Celsius.

  Lekker bij

  Texels Dubbel smaakt heerlijk bij vleesgerechten als een biefstuk of kippenvleugeltjes, maar ook bij pittige en belegen kazen en zoete desserts.

   Bestel Texels Dubbel direct

   Texels Dubbel speciaal bier direct online bestellen of weten waar je Texels Dubbel nog meer kunt kopen?

   Laat je inspireren

   • Rondje Texels bier

    Onze brouwmeester helpt je graag op weg in een van onze online bierproeverijen. Het Rondje Texels bier bestaat uit een selectie van vijf van onze speciaalbieren met glas, lekker voor jouzelf of leuk als cadeau.

   • Texels Overzee IPA

    Liefhebber van een IPA of niet, de Texels Overzee IPA is een speciaal bier met eigenzinnig Texels karakter. Verfrissend en lekker bitter met accenten van citrus en abrikoos en 6,0% alcohol. Het proberen waard!

   • Texels Vuurbaak

    De vuurtoren van Texel is al ruim 150 jaar het lichtbaken tijdens de donkere eilandnachten. Texels Vuurbaak is een eerbetoon aan dit ere symbool van Texel. Gebrouwen in de stijl van Ierse Red Ale is de smaak van Vuurbaak moutachtig met een verrassend hoppige toets.